ROMANIA NU ARE NEVOIE DE ALTE PROBLEME MARI

Romania nu are nevoie de alte noi probleme mari, pentru că criza guvernamentală, a adus a doua criza politică din Uniunea Europeană, deoarece scena politică nu este normală la cap de actuala criză guvernamentală, care se prelungeşte şi afectează toate interesele economice şi comerciale care mai sunt prin Romania.

Scandalul politic din cadrul USL, să pornit din partea factorii politici ai partidelor private de la guvernare, din cauza că nu au onorat promisiunile post electorale ale regimului USL, care au pierdut milioane de voturi la noile alegeri electorale din anul politic 2014.

În programul politic şi economic, validat de milioane de romanii din urma alegerilor parlamentare, prevedea măsuri de reducerea poverii fiscale pe câmpul muncii, unde sunt milioane de romanii în continuare cu fără locuri de munca, din cauza creşterii poverii fiscale.

Mai marii lideri ai USL-ului, tot timpul s-au ocupat cu lucruri uşoare, pentru a confirma că au avut tot mai multe interese politice pentru clienteala politică privată de partid, pentru că nu prevede în alianţa USL, soluţii reale economice şi realizabile în continuare, aşa cum au cele mai mari ţării din lume, care sunt democratice.

PNL pentru PSD, de trei ani de guvernare, s-au ocupat de afaceri cu statul roman, prin clienţii politici şi au dosare penale pentru corupţie în formă calificată, care au lăsat în toată Romania cele mai mari probleme economice şi sociale.

Măsurile economice pe care le-au promovat, partidele private din cadrul USL, pentru mass-media, prevedea reducerea CAS-ul cu 5 puncte, şi scutirea profitul invesţiilor naţionale, care regimul USL, a fost cei mai mari inventatorii de taxe şi impozite, cu peste 60 de noi taxe pentru creşterea sărăciei.

Minciunile sunt tot mai mari în rândul politicienilor de la guvernare, pentru că procuratura nu supervizează activitatea politică a partidelor private, care cere numai drepturi din partea României, şi în creează milioane de probleme mari pentru toţi romanii.

Puterea legislativă şi executivă sub guvernarea USL, foarte coruptă şi au adus cea mai mare instabilitate economică şi cu accent pentru dezvoltarea de noi crizei financiare.

Liderul PNL Crin Antonescu, a avut o luptă politică directă cu Ponta pentru PSD, asupra numirilor noi miniştrii, conform protocolului stabilit de toate partidele contractate USL-ului, dar când liderii PSD, au văzut că schimbările politice de cadre politice ale PNL, sunt radicale, au promovat o politică foarte agresivă împotriva democraţiei, pentru că liderii PSD, să îţi confirme aditivitatea politică pentru USD.

România are nevoie de democraţie pur europeană şi dacă se ridică criza politică la nivelul Parlamentului, este nevoie de alegeri anticipate, pentru reducerea instabilităţii politice, şi nu prin CCR, care este politizată şi este nu în acord cu voinţa democratică a electoratului.

Alianta USL se rupe din cauza că nu exista diferenţe între Ponta şi Antonescu, şi numai după ciolane de lux, şi pline de corpuţie care se află în procesul guvernamental, în continuare şi legalizată prin actuala lor majoritate parlamentară de 90 la sută, în Parlament.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro