ROMANIA NU ARE DELOC CLASA POLITICA

 

Sigura tara din Uniunea Europeana care nu are de loc clasa politic e Romania, si are tot mai multe clase politice a hotilor si vanzatorilor, lichelelor, promotorii de sclavie severa deasupra resurse umane si de resursele financiare. Zero reformarea clasei politice ce nu poate sa fie un model de guvernare si de realizat cu multe mii de proteste politice de catre elita politica din Romania. Sistemul politic din Romania nu este de loc functionabil are aparate de guvernare tot mai slabe, si care nu lucreaza de loc decat la lupta impotriva Drepturilor Omului in forma continua. Au fost foarte multe drepturi politice violate si sub tratamente politice bolnave, ciuma rosiei si ciumele politice au devenit modele politice si prin faptul ca sunt programe politice ale guvernelor penale ce produc numai fabrica de produse politice penale la fara numar. Nu exista de loc dioctrine politice si mai grav, se minte si se doreste cedarea puterii de stil mafiot in zona infractorilor fiind repere politice si cozii de topoare . Nu exista de loc viziune, principii si partidele politice nu au de loc valoare si lipsa serioasa de viziune politica, se vede prin elitele penale sa fie un tratament de administrat la consumatorii. DE ce si Este o lupta pe viata si pe moarte in continua sub   regimul infractorilor care au vandut statul de drept si Drepturile omului, pntru un leu bucat. Guvernele au fost nascut din alegerile parlamentare ce au dat cele mai grave lovituri si au organizat ca creatorii legitorilor sa comita numai vandalizarea statului prin asa zice reformele statului politic de cumetrie. Nu avem centralism, nu avem socialisti, nu avem liberalism, sa se concretizeze si sa devina obiective politice de tara, antipopularitatea partidelor politice cu numai 10 la suta, la guvernare acum, este pe buna dreptate. Romania a ajuns pe mana celor care fura cu cartea in mana, ci cu pachete de legi facute de cumetria penalilor in forma calificata, pentru a mentine saracia si coruptia sa devina mai puternica la nivelul inalt. Intregul sistem romanesc nu functioneaza de 30 de ani, pentru beneficiarii si pentru o mana de produse penale si fabrica de partide penale cu mega guverne expirate si nocive si cu ciuma porcina , modelul de valoare intelectuala la guvernare si sub regimul guvernelor care promit ,,bunastarea sociala si la schimb ofere lovituri de clanuri politice in stil mafiotic,,. Lipsa de ideii politice se vede cum se manifesta acum anarhia si tirania penalilor sub regimul asa zise lupta impotriva coruptiei functionala si saraciei pe scara mare, este ca sunt multi functionari corupti care au schimbat regimurile politice sa isi pastreze locurilor de munca. Parlamentul nu mai are nicio putere politica, asupra Guvernului sau ministerele tot mai penale, care sunt entitati de putere publica ce au devenit unealata penalilor si instrumente politice.

Tot jocurile de putere, lupta dupa ciolane politice, dupa putere, este plafonata prin interiorul clasei politice, cand politica de guvernare se guverneaza doar pentru o persoana , si nu exista de loc partidele politice moderne  si moderate, sa devina o alternativa politica serioasa, si sunt toate compromise si vandute de idea sa venim noi la guvernare si sa facem alte grupuri de infractorii sa aiba mai multe putere de cat regandirea clasei de mijloc, care nu mai exista. Partidele politice  le este tot mai mult foame de serviciile secrete si care blocheaza considerabil orientarea profesionala si socio-politica se promoveaza in ideia de avea un nou dictator si mai ales sa comita multe abuzuri garase si povara fiscala, fiind programul lor de guvernare care boicoteaza toata cresterea economice si reducerea poverilor fiscale, fiind indexarea penalilor pe functii publice calificate. Nu exista de loc Justitie nu este de loc lasata in pace sa ofere pacea judecatorilor si rezultate serioase. Speciile politice au devenit organizatie politica paramilitara ce au clanuri de gherila in forma de statut de partide politice in contextul Parlamentului, blogheaza tot timpul dezvoltarea,alternativa politica si produce numai lozinci, violenta in forma calificata, incriminare si mai ales discriminarea politica. De ce nu putem combate saracia si coruptia care a devenit tratamente politice fara leacuri, si medicamente nocive asupra populatiei. Nu avem si este nevoiea de schimbarea politica cu programe economice de la firul ierbii, si mai ales alternata guvernamentala sa devina un pilon si solutii tehnice si nu lozinci, penalii la fara numar pe functii publice si multe jafuri economice din bugetele locale. Grevele politice sunt jocuri politice periculoase care elita periculoasa a comis alte lovituri de stat prin zero calitate politica la guvernare si cu desemnarea celor mai slabe guverne si ministere politice fiind sluga politrucilor si escul politic se vede iminent. Legile sunt create de creatorii penali, sa fie neclare, au modificate legea de revizuirea Constitutiei, sa fure alegerile electorale si statul de drept sa indemne lovituri de stat impotriva drepturilor omului in Romania.

 

Confruntarea dintre manifestanți și forțele de ordine, ca soluție radicalizată chiar de către politicienii de la vârful statului, arată aducerea societății în pragul conflictului stradal ca soluție. Legislația României trebuie actualizată în conformitate cu interesul societății democratice în context european. Acest fapt nu poate fi aplicat de către clasa politică a hoților, impostorilor și paraziților electorali, promotori ai propagandelor și a standardelor duble. Sistemul juridic, cheia soluționării crizei politico-sociale, are nevoie de simplificare și destructurare securistică pe fondul liberalizării și emancipării moralei publice. Responsabilitatea nu mai poate fi un concept aplicabil doar unor categorii, ci trebuie să devină unul general, fără excepții.

Clasa politică din România a eșuat de mult prin corupția prin care s-a autocreat. A căuta soluțiile prin figurile promovate de servicii nu este decât a genera o repetiție fără sfârșit. Politica nu poate funcționa decât sub strict regim constituțional și juridic, eminamente democratic. Evoluția și autoritatea legislativă pot fi asigurate numai atunci când cei aflați la putere se regăsesc egali cu orice membru al societății.

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor