ROMANIA MERITA MAI BUN SI MAI MULT

Romania are nevoie de la clasa politica care sa faca evaluarea rezultatelor economice si sociale ale alegerilor europene, si de proiecte de tara.Evident ca un program si structuri apolitice treibuie sa fie implementate si mai ales elita administratiei locale. Sunt multe partide politice ce vor sa lupte pentru doar putere si sa obtine foloase materiale si contracte serioase cu statul roman si adopta atitudinii de mari salvatori ai clasei politice. Partidele politice care nu sunt de loc vazute cu ochi buni de milioane de romani sunt PNL, USR, SI PSD. Nu au aderat de loc Romania la avasarea fondurilor europene si la spatiul tehnic Schendegen si mai ales evlutie politica din sistemul politic din Romania este tot mai proastra si de slaba calitate in oferta politica durabila.

Cortina de Fier nu a fost daramata din partea Romaniei trecerea unui lupte dure a unei lupte cu partide politice persoanele sau modelelarea de institutii particulale in propreitatea partidelor private si care nu au de loc capacitatea politica si economica sa produca efecte pozitive ale cresterii economice si sa intervina pe piata muncii la reducerea emanciparea sclavilor se vede ca valorile si modelele cultuale sunt ale populsiumului si demoagogiei ieftine ale lichelele asta penale si care cer numai dreptrui politice sa manipuleze cu vor ei toate destinele serioase si de buna calitate ce mai sunt in aceasta tara.

Guvernarea nu este pentru Romania si nu are bani de apa si curent si mai ales sunt milioane de romani cu zero venituri si mai ales in randul tinerilor cu studii superioare care au facut de deceaba o faculate de stat, si sunt condamandatii se merga la munca de jos, si sa sterga pe toti baranii Uniunii Europene, la fund. Nu se poate merge cu atat rautate si numai politicienii perfecti si care au careacter jegos, sa fie tot timpul la guvernare si sa aiba o gandie practica impotriva Romaniei. Rezultatele prosate ale guvernarii PSD-ALDE, sunt superiaore de anii 1989, find expresii loiale ale PNL SI USR, care au adoptat protestele de starda ale democratiei liberale si zero dezvoltarea infrestructurii, zero avansarea de proeicte strategice si proiecte sociale in avansarea dreptruilor omului. Exelent,, dogma penala a produs din nou alte ciume penale la fara numar, sunt cu mii si sute de primari si parlamentari care au grija doar de destinele lor, si isi voteaza pensii sociale si mai ales cresterea nivelului de trai si de restul populaitiei sunt abuzati si grevati de crize economice ale mediului de afaceri in ROmnaia incrajatoare.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro