ROMANIA MERGE TOT INAINTE

 

Romania are capacitatea intelectuala sa analizeze toate legile justitiei si alte acte normative impotriva celor care pretind ca ei sunt legile justitiei si ai statului de drept. Partidele politice si actorii cei mai mari de la guvernare au ajuns sa vorbeasca in numele legilor de toate felurile si mai ales ca au o guvernare pe care se lauda ca are o crestere economica din flori. Guvernarea tuturor penailor si mercenerilor si vanzatorilor de organe vii au implementat principiul ca nu trebuie sa guvernam dupa promisiunile lor electorale .

 

Legile Justitiei au fost modificate de peste 20 de ori, in numai 20 de ani, astfel incat Legile Justitiei 304,303, 317/2004, au fost modificate in bloc in cadrul Parlamentului, de politicienii penalii de la toate partidele lor politice. Parlamentul penalilor care este mai renumit la nivel international, nu vrea sa vorbeasca sau sa discute in legatura cu elefctele negative care le produce o majoritate parlamentara dezbinata si ieftina si care nu are de loc credibilitate publica in plan extern si intern. Puterea legislativa si puterea executiva trebuie sa organizeze in drept vorbind cu alte institutii de drept in legatura cu viitorul independENTA justitiei si sa organizeze alte noi proiecte de legii, pentru reducerea decalajelor si blocajului in sistemul judiciar din Romania.

Guvernarea legilor penalilor este expresia celor care guvenrneaza lumea sa fie mai rea, astfel incat CSM este un actor al sistemului judiciar cu fara prea mare rol in sistemului judiciar in Romania. In programul de guvernare al PSD-ului, nu prevedea de loc modificarea legilor justitiei sau alte acte normative ceea ce aduce incalcarea si atingerea  unor drepturi fundamentale. Comisia Europeana poate analiza derapajele puterii legistative si astfel incat sa aduca in Romania Comisia de la Venetia.

Curtea Constitutionala este o cyrte a tuturor penalilor si care face jocul politicienilor cu grave probleme penale si de imagine, fiind totodata sluja majoritatii parlamentare, care sterge actele de coruptiei in forma calificata in clubul tuturor penalilor.

Romania are mult mai grave probleme atat economice cu o economie slaba si zero rezultate credibilte la zonei despre modernizarea sistemului sociala si sistemului public. Guvernul PSD si Parlamentul PSD si ALDE au promovat politicile publice de partide persoanele si cu o guvernare tot mai lipsita de viziune si credibilitate externa si interna. Puterea judecatoreasca este acum sub controlul politicienilor penalii din partea celui mai penal partid politic si azi la guvernarea pernalilor din toate zonele politice ai sistemului politic romaneasc.

Revolutia fiscala este pentru noi poveri fiscale si lipsa locurilor de munca in bine platite si la timp. Romania are un guvern tot mai penal si lipste de sustenabilitate politic din partea programului de guvernare al sau si care se afla sub patronajul parlamentarilor penali si ministrii penali, primarii cu contarcte solide la afacerile de coruptiei in forma contiuna. In 28 de ani, ROMANIA are un Guvern lense si lipsit de predictibilitate macroeconomica si microsocial  si astfel se manifesta impotriva nivelului de trai si altor milioane de romani cu zero venitui.

 

Guvernul Romaniei este impotriva locurilor de munca de buna calitate si promoveaza contracte de munca la negru si nu vine sa-i ajute pe milioane de romani cu politici publice solide si mai ales pentru combaterea somajului in zona tinerilor romani si persoanelor marginalizate de catre societatea civila. Politicile stangii in Romania sunt nocive nu sunt pentru statul bunastarii sociale, nu aduce plus valoare europeana si integrarea unor gruprui de persoane cu drept de vot, pe piata muncii. Criza politica guvernamentala se lanseaza tot mai profunad si bugetul de stat in anul 2017, nu aduce de loc milioane de eruo pentru investitii publice si atragerea sectorului privat in investitiile serioase asupra infrastructura de drumuri si investitii serioase in valorizarea resurselor umane.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!