ROMÂNIA IN EXCLUSIV

 

 

Cel mai corupt şi putred de avid de putere, politica şi guvernarea PSD de la nivel local şi national, a cumpărat peste 100 de primarii din zonele Moldova si Ardeal, din partea partidelor de centru-dreapta, care au milioane de voturi la noile alegerile electorale din 2 noiembrie 2014. Marea investiţie politică, provine din marile de taxe şi impozite cu peste 50 la sută, în anul 2014, pentru a mai cumpăra, încă peste 30 de parlamentari ai opoziţiei, pentru numirea guvernului Dreagnea 1, din partea alegerilor prezidenţiale, dacă partidele de centrul-dreapta, muncesc pentru cea mai ieftină comedie politică de pe scena politică românească.

 

Românii cu drept de vot, vor cu adevarat schimbării politice şi pentru o nouă schimbare economică, pe accent cu cresterii economice şi ca sunt nevoie de milioane de locuri de muncă, astfel încât regimul PSD, să plece cu politica de guvernare de asupra României, astfel încât românii să muncească în România şi nu în afara României.

 

Marele partid private şi plin de partide private de 1 la sută, au vândut de 25  de ani, toată economia naturală şi curată ale României, pentru reducerea invesiţilor străine şi pentru promovarea programului de lansarea sclaviei severe, adică cea mai vechie politica economică din clubul Uniunii Europene, prin politică din punctul de vedere politic, pentru lotul mare de clienţii politici şi care sunt cu dosare penale şi care sunt producători de evaziunii fiscale şi de corupţie avansată, pe domeniile publice guvernamentale.

 

Adunătura asta de partide private de la ciolane de lux, generează cea mai mare corupţie din blocului comunitar european, deoarece acest fenomen negativ, şi cu fara programe economice şi sociale, a fost guvernat de regimul PSD, ca model de guvernare politică, împotriva dezvoltarii cresterii economice mai bune. Societatea românească nu prevede reducerea corupţiei guvernamentale, deoarece guvernul este al partidelor private şi nu al oamenilor, aşa cum se vinde la alegerile prezidenţiale din acest an.

 

 

Corupţia se vede foarte bine, din punctele de vedere al politicii occidentale şi moderne, pentru Guvernul Ponta 3, care este tot mai plin de baronii de partide private şi afaceri cu statul român, din banii din taxele şi impozitele ale milioanelor  de românii, care sunt patronate direct de la Guvernul Ponta 3.

Guvernul Ponta 3, în cei doi ani de guvernare legislativă şi executivă, nu a avut programe speciale, pentru combaterea corupţiei şi sclaviei severe, sub guvernării PSD, pentru ca societatea românească, să fie cotată cu cele mai mici note, din punctele de vedere al modernizării democratiei şi libertatea economică de care nu se vede în buzunarele milioanele de românii cu drept de vot, astfel indepentenţa instituţiilor de stat, au fost agravată de politică slabă, prin programul de guvernare al politicii socialiste, care se ocupă în continuare de distrugerea modernizării şi libertatea statului de drept din partea statului roman.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro