ROMÂNIA ÎN CONTINUARE NU ARE UN GUVERN PUTERNIC ŞI CEL MAI SLAB

România în continuare nu are un guvern puternic şi are cel mai slab guvern, care se află la guvernare de doi ani de zile, sub o guvernare cu fără locuri de muncă, care se preface tot mai mult că guvernează zona economică, prin indexarea poverii fiscale în continuare, pentru împotriva creşterii economice şi sociale durabilă, transformare societăţii, reducerea sărăciei, corupţiei sau datoriilor externe nu sunt principalele teme economice de guvernare.

Toate promisiunile din programul de guvernare al guvernului Ponta 1, nu au fost onorate pentru guvernul ponta 3, şi au dovedit că organele executive şi legislative ale PSD, sunt la guvernarea ţării, pentru creşterea ratei a şomajului la negru, prin reducerea consumului, producţiei  sau indexarea poverii fiscale cu peste 45 la sută, pentru regiunea privată.

 

Guvernul nu vrea să fie în centrul dezvoltării economice şi sociale, să fie plasaşi oamenii pe câmpul muncii, deoarece este împotriva bunăstării economice şi prevede creşterea sărăciei şi corupţiei în formă avansată.

 

Programul de guvernare al guvernului ponta 3, nu prevede măsurii serioase economice, precum strategi de dezvoltare durabilă, cu accent pe cercetare academică, învăţământ, mediul de afaceri, să fie pentru combaterea şomajului şi relansarea economică de înaltă calitate, altfel încât să fie toate instituţiile centrale şi locale ale statului roman, cât mai mult politizate şi pline de clientelă de la partidele private, pentru privatizarea statului de drept, care nu a fost vândut de către vânzătorii de ţară de la ciolane de lux.

 

Romania din partea actualei majorităţii parlamentară de la PSD cu partide de 1 la sută, nu dispune în continuare de viziuni economice de înaltă calitate şi sigure în toate domeniile de activitate ale statului roman, pentru atingerea parameţilor medii de comunicare cu ţarii ale Uniunii Europene şi integrarea organică a materie cenuşie şi să fie importator al guvernului care este cel mai slab şi foarte compromis din punctul de vedere politic.

 

Creşterea şomajului, inflaţia, şi creşterea datoriilor externe ale României, sunt cele mai mari realizări politice ale guvernului Ponta 1, 2, pentru Guvernul Ponta 3, în continuare, pentru ţara lui mama şi tata în continuare. Romania are nevoie de locuri de munca, şi nu de pomenii electorale direct de la Palatul Victoriei în exclusivitate.

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro