ROMÂNIA ÎN CEA MAI DURĂ STARE ECONOMICĂ

România în cea mai dură stare din punctul de vedere economic şi social foarte grav, astfel, produsul inter brut nu a scăzut şi a crescut la zona crizelor financiare, întrucât a fost reduse investiţiile publice directe la peste 40 la sută, din partea Guvernului Ponta 3, care vrea numai multă politică şi promovarea problemelor economice. Rata şomajului este de 10 la sută, şi plus alte 10 milioane de persoane cu drept de vot, care nu au nicio sursă de venit, din partea nimănui, deoarece au expirat ajutorul de şomaj.

România din partea guvernului cu cele mai multe taxe şi impozite la fără număr, nu a dovedit a fi un partener viabil şi de încredere, la atingerea de noi investiţii străine, întrucât eforturile şi rezultatele guvernului ponta 3,  sunt bazate pe numai manipulări politice şi zero rezultate economice de bună calitate şi sigure.

 

 

Creşterea economică şi socială, pe care o estimează la 3 la sută, în anul curent, a fost redusă la sub 2 la sută, deoarece rezultatele economice, privind creşterea taxelor şi impozitelor în anul 2014, relevă că economia României s-a înscris   în zona crizelor financiare din cadrul Uniunii Europene, cu ajutorul programului de guvernare al guvernului Ponta 3, pentru împotriva dezvoltării creşterii economice durabile, promovat de Guvern şi aprobat de Parlament, pentru prima data după Revoluţie.

 

Măsurile economice, raportate la problemele economice nu au fost deosebite, precum acestei măsuri anti populare şi amânarea reducerii CASS, care este o temă pur electorală, şi nu este un model economic de promovarea de milioane de noi locuri de muncă, de care au nevoie peste 10 milioane de persoane cu drept de vot, aici în ţară lor mamă şi tată. Majoritatea parlamentară care este sluga politică al celui mai mic guvern, şi nu guvernul oamenilor, a lansat din nou, alte pomeni electorale, precum amnistierea bugetarilor, care sunt de la clientela politică de partide private.

 

Toate măsurile aplicate vizând reorganizarea crizelor financiare şi alte măsuri anti guvernamentale în zonei economiei, a fost programat în anul 2015, pentru nu a permite o relansare semnificativă a creşterii economice, prin ridicarea evaziunii fiscale şi promovare sclaviei severe, la alte noi milioane de romanii cu drept de vot, din sub guvernării Ponta 3.

 

În primul rând, pe timpul guvernării Ponta 3, nu sa relansat cresterea economică prin modernizarea economică şi aducerea de milioane de locuri de muncă, având în vedere ca acum actuala majoritate parlamentară de la partidele PSD şi alte partide de  1 la sută, nu vor să creeze un cadrul favorabil pentru reducerii poverii fiscale, la nivelul puterii economice şi la nivelul de creştere economică şi socială.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro