ROMÂNIA FARA ROMÂNI NU POATE EXISTA ÎN LUMEA ASTA

 

 

Puterea românilor trebuie să fie pentru România. Lupta pentru salvarea poporului român şi renaşterea tuturor valorilor culturale, religioase şi un popor cu putere divină, care să aducă mai puţine păcate din partea oamenilor în fata lui Dumnezeu. România trebuie să facă parte din cetatea lui Dumnezeu, nu din cetatea oamenilor. Poporul român nu trebuie divizat şi trebuie construită o viziune de guvernare oamenilor, redeschisă tuturor valorilor culturale, şi care să fie a acestui naţiunii, în conformitate cu valorile crestine, ale lui Dumnezeu pentru România.

 

E greu pentru popoarele slabe să rămână libere în viata lor, când sunt la îndemâna unei mari puteri, care gestionează toată puterea economică ale oamenilor săi. România ca arhitectură fundamentală, trebuie să prevadă în cresterii economice mai bune, cu cele mai multe obiective în cadrul Uniunii Europene şi internaţionale, deoarece România nu este sluga nimănui, ci din potrivă dă prea multă putere economică pentru tarile care sunt în comunicare directă cu românii, şi în schimb nu primeşte nimic la schimb.

 

Componentele fundamentale de creaţiei sale- concepţia tematică, stilul- au reprezentat cu prea multă precădere o sinteză rafinată a unor bune tradiţii ale culturii, ale spiritualităţii române, pentru ca în anii din urmă, de reconsiderare abrută pe care au urcat valorilor şi modalităţiile artistice, să nu planeze asupra poporului român de a fi trecută în rândul celor mai slabe popoare din lume. 

 

 

Vreau să rămân în România. Luptele sunt mari pentru salvarea poporului român, de sub jugul colonial, impuse de a doua lume democratică, care nu prea prevede prosperitate economică de înaltă calitate şi durabile. România are nevoie de românii în cresterii, să fie loiali fata de tara lor mama şi tată, şi pe viitor, să se bucure de mai multe privilegii ca naţiune, din partea celor mai bogate şi valori ale culturii, ai celei  mai sacru popor după reformele lansate de puterea lui Dumnezeu, prin Biserică.

 

România are cel  mai mare locul ei în istoria culturii şi al dezvoltării creştine. Biserica trebuie să lupte să fie mai prezentă în societate şi împotriva celor care vor să violeze demnitatea poporului român. România este o tara Sfântă, care poate şi care are capacitatea creştină, să producă cele mai importante resurse umane, pentru alte comunităţii şi altor state, care au lipsă mare de resurse umane.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!