ROMÂNIA FARA ROMÂNI NU POATE EXISTA ÎN LUMEA ASTA

 

 

Puterea românilor trebuie să fie pentru România. Lupta pentru salvarea poporului român şi renaşterea tuturor valorilor culturale, religioase şi un popor cu putere divină, care să aducă mai puţine păcate din partea oamenilor în fata lui Dumnezeu. România trebuie să facă parte din cetatea lui Dumnezeu, nu din cetatea oamenilor. Poporul român nu trebuie divizat şi trebuie construită o viziune de guvernare oamenilor, redeschisă tuturor valorilor culturale, şi care să fie a acestui naţiunii, în conformitate cu valorile crestine, ale lui Dumnezeu pentru România.

 

E greu pentru popoarele slabe să rămână libere în viata lor, când sunt la îndemâna unei mari puteri, care gestionează toată puterea economică ale oamenilor săi. România ca arhitectură fundamentală, trebuie să prevadă în cresterii economice mai bune, cu cele mai multe obiective în cadrul Uniunii Europene şi internaţionale, deoarece România nu este sluga nimănui, ci din potrivă dă prea multă putere economică pentru tarile care sunt în comunicare directă cu românii, şi în schimb nu primeşte nimic la schimb.

 

Componentele fundamentale de creaţiei sale- concepţia tematică, stilul- au reprezentat cu prea multă precădere o sinteză rafinată a unor bune tradiţii ale culturii, ale spiritualităţii române, pentru ca în anii din urmă, de reconsiderare abrută pe care au urcat valorilor şi modalităţiile artistice, să nu planeze asupra poporului român de a fi trecută în rândul celor mai slabe popoare din lume. 

 

 

Vreau să rămân în România. Luptele sunt mari pentru salvarea poporului român, de sub jugul colonial, impuse de a doua lume democratică, care nu prea prevede prosperitate economică de înaltă calitate şi durabile. România are nevoie de românii în cresterii, să fie loiali fata de tara lor mama şi tată, şi pe viitor, să se bucure de mai multe privilegii ca naţiune, din partea celor mai bogate şi valori ale culturii, ai celei  mai sacru popor după reformele lansate de puterea lui Dumnezeu, prin Biserică.

 

România are cel  mai mare locul ei în istoria culturii şi al dezvoltării creştine. Biserica trebuie să lupte să fie mai prezentă în societate şi împotriva celor care vor să violeze demnitatea poporului român. România este o tara Sfântă, care poate şi care are capacitatea creştină, să producă cele mai importante resurse umane, pentru alte comunităţii şi altor state, care au lipsă mare de resurse umane.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.