ROMÂNIA ESTE PE ULTIMUL LOC LA A FI MAI BINE ÎN ECONOMIE

România este pe ultimul loc, în ceia ce priveşte proiectele pentru dezvoltarea economică şi socială, deci lucrurile sunt extrem de grave din cauza guvernului care se află la guvernare, pentru promovarea de noi taxe şi impozite, sau pentru revenirea la crizei financiare printr-o politică economică tot mai slabă şi pentru lipsa de infrastructura economică în toată România.

 

Cele un milion de locuri de muncă, din partea propagandei electorale ale programului politic de guvernare, au prevăzut de cât numai relansarea poverii fiscale cât mai sus în cadrul economiei. Rezultatele guvernării Ponta 3, confirmă că au avut un program economic de guvernare, plin de minciunii electorale, de la recesiunea economică, creşterea taxelor, scăderea masivă  a investiţiilor directe, scăderea absorbţiei fondurilor europene din drepturilor europene ale României, şi lipsa mare de noi proiecte europene privind dezvoltarea economică şi reducerea numărului de ofertele de muncă de care au nevoie milioane mari de românii tineri.

 

 

Creşterea economică cu care se laudă guvernul ponta 3, la canalul de mass-media din Europa, nu prevede adoptarea reducerii CASS, deoarece s-au introdus în mod abuziv, indexarea poverii fiscale, care România a intrat în recesiune tehnică financiare cu ajutorul vânzătorilor de ţara, care violează toate interesele economice şi sociale ale poporului roman, pentru că lumea să fie cu fără locuri de muncă în continuare.

 

Cauzele dezastrului economic din cauza marelui guvern de doi lei, la puterea ciolanelor de lux, prin revenirea la criza economică în România, este lipsa de conducătorii reali din ultima guvernare post-decembristă. Acest fapt a permis cultivarea cu grijă a cultului politic-economic al obedientei ieraţionale faţă de putere şi interesele străine şi de sens opus al poporului român.

 

România nu are cum să continuă la ritmul creşterii economice, sau de crearea de mii de locuri de muncă, în anul curent, deoarece nu sunt măsuri economice şi sociale serioase, în zona economică din partea Guvernului cu cele mai multe partide private la guvernare şi pline de cadre politice, care nu au programe economice speciale, care să ajute pe România, să fie la zona de mai bine din punctul de vedere financiar în viitor.

 

Alegerile din toamnă, vor arată adevărată fată politică din sub guvernarea cea mai slabă din viata României, cu cea mai mică creştere economică şi cu multă manipulare politică pe domeniul publică, având în vedere că acest guvern care nu este al României, şi este al partidelor private, nu au dovedit în continuare că sunt cu programe de dezvoltarea economică din fondurilor europene, şi vor introduce după alegerile din noiembrie, un nou val mare de taxe şi impozite în zona economiei sociale.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro