ROMÂNIA ESTE O MAMĂ BUNĂ PENTRU TOATĂ LUMEA

România este o mamă bună pentru toată lumea, deoarece are românii cu viziunii de înaltă calitate şi sigure, care astfel încât nici o tară din lumea asta, nu se bucură de harul lui Dumnezeu, la cel mai mare grad din viziunea unui cerc. Dumnezeu iubeşte România şi vrea să o spele de păcate mai întâi, deoarece minunile Macii Domnului, sunt foarte multe în toată România.

 

Blândeţea şi smerenia inimii, nu le avem odihnă decât prin Iisus. Nu subestimăm niciodată puterea unui rugăciuni. Căci de unde era să-nveţi, să faci lucrul lui Dumnezeu, ca să se coboare pentru tine şi peste casa ta, binecuvântarea lui Dumnezeu, dacă n-ai fost la biserică. Dumnezeu este mereu alături de noi, trebuie doar să îl acceptăm prezentul.

 

România este ţara mea mamă şi tată, restul sunt doar tări, deoarece abuzează de o mama bună care este plină de dragoste, credintă, bogăţiile naturale ale celui mai sacru pământ, privind sacralitatea Universului, a omului şi a lumii noastre.

 

La orice trebuie să ai noroc în viaţă, dar nu ai ales la oameni. Ai credinţă, dai putere şi o plină viaţă de numai har. Prin smerenie, chiar dacă nu ai fapte multe păcatele sunt iertate. Felul cum dai preţuieşte mai mult decât ce dai. O femeie care nu cere nimic, merită totul. Maica Ta, ceea ce nu ştiu de mine, dacă te-a văzut înalţat pe cruce, tânguindu-se cu amar, aceasta a zis. Ce minune nouă şi străină este aceasta, Fiul meu? Cum te prigonit poporul cel fără de lege pe  cruce, pe Tine, viaţa tuturor, lumina mea cea prea dulce.

Să nu legi niciodată prietenia cu omul care este tot timpul împotriva ideilor tale, sau pe care nu-l poţi respecta niciodată din cauza lui. Legea dreptăţii lui Dumnezeu aduce peste capul tău ce ai adus şi tu peste capul aproapelui tău, adică ce ai făcut, ţi se va face, ce încarci pe altul, ai să duci şi tu.

 

Nu te teme de ziua de mâine, deoarece Dumnezeu e acolo pentru tine. Toate necazurile noi ni leam programat din trecut, cu păcatele noastre, şi ele sunt urmări şi plata îndesată pentru păcatele, până vom înţelege la îmblăţeală  ne duce de nas, ca să ne săturăm de el.

 

Fericirea te faci să fii plăcut, încercările îţi dau tărie, necazurile te fac uman, însă doar Domnul te ajută să mergi mai departe. Cel mai curat şi bun cu inima crede în Biserică, se minunează de unitatea şi duhovnicească îl descoperă în Taina pe Dumnezeu, în adevărul învăţăturilor, în poruncile Legii, în faptele sfinţilor, în toată fapta cea mai bună, în tot darul desăvărşit şi în toată făptura.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.