ROMANIA ESTE IZOLATA CU FARA LOCURI DE MUNCA

Romania este in continuare izolata la zona fara locuri de munca, la nivel local si national, precum si la nivelul clubului Uniunii Europene, pentru si anul 2013.

Peste 8 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, nu au in continuare prestari servicii economice si sociale din partea statului roman, deoarece politicienii romani nu sunt preocupati in continuare de integrarea tuturor romanilor pe piata muncii si economice de la nivelul Uniunii Europene.

Rata somajului sa extins foarte mult in randul tinerilor, cu peste 30 la suta, pentru anul curent, si in continuare in crestere, deoarece nu se vede nicio miscare din partea statului roman, pentru reducerea somajului la cetatenii romani, cu fara locuri de munca, in continuare.

Circa 9 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, sunt in continuare la zona somajului, cu fara locuri de munca, deoarece sunt locuri de munca, nu si la nivelul celor fara locuri de munca, ori sunt locuri de munca, la preturi de sub 700-800 de lei, pentru o luna de zile, care este mai mic decat ajutorul social.

Romania la nivelul Uniunii Europene, are o rata a somajului de sub media Uniunii Europene, dar sunt foarte multe zone din tara noastra, unde rata somajului la zona tinerilor este de peste 1 milion de persoane.

La nivel local si national, sunt circa 2 milioane de persoane care sunt cu ajutor social, iar alte 6 milioane de persoane cu drept de vot, care nu beneficiaza de prestari servicii sociale si economice, precum ajutoare sociale din partea Guvernului de la Bucuresti sau Comisiei Europene.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro