ROMÂNIA ERA O ŢARĂ RESPECTATĂ PRIN MUNCA ROMANILOR

Romania era o ţară respectată prin munca romanilor sub 1989, Romania nu avea datorii externe, fiecare roman avea un loc de munca şi o locuinţă socială, care acum romanii din ţară, sunt pentru a distruge ţara lor mama şi tată, prin comportamentul lor împotriva României.

 

Romanii trăiesc într-o ţară în care munca lor nu mai este respectată şi sunt obligaţi de factorii politici, să îşi vândă munca lor fizică şi intelectuală pe nimic, din cauza că toate partidele private şi parlamentare, care sunt în continuare cu fără un cadrul politic, privind reducerea poverii fiscale pe Sectorul muncii.

Problemele sociale şi economice sunt tot mai ridicate în viata milioanelor de romanii, din cauza romanilor în special, care nu au demnitate de cetăţean roman, faţa de ţara lor mama şi tata, care se vând la străini pentru nimic, prin creerea de noi milioane de probleme economice sau mint pe o masă mare de românii, prin mass-media.

Munca romanilor nu mai are o valoare fundamentală pentru Romania, deoarece toate resursele umane, au plecat din ţară lor mama şi tata, din cauza partidele private, care au vândut toate resursele economice, umane, şi care erau averea cea mai de preţ a poporului român.

Toate resursele umane de înaltă calitate au plecat s-ă işi vândă munca lor fizică şi intelectuală, pe toate meleagurile externe, care prevede oferte de muncă prin responsablităţile de servicii care sunt plătite corespunzător.

Romanii din afara României, ei mai sunt singuri ambasadorii economici, deoarece lucrează în străinătate şi au lăsat întodeauna o imagine pozitivă, de oamenii muncitori, constiincioşi şi care au o putere de adaptare şi de învăţare extraordinară, faţă de alţi lucrători de pe piaţa muncii europeană.

Romania până în anul 1989, avea un popor harnic, responsabil, discret, căruia nu-i place să vadă că romanul de lângă el moarte de foame, prin munca şi avea un respect mai mare fata de ţară, de cât mama şi tata, iar acum se vinde tot mai mult, pentru a vinde din romanii, să fie cei mai mari sclavii la firmele străine, prin creşterea mizeriei, asupririi, înrobirii, înjosirii a exploatării la maximul.

Toate aceste probleme foarte mari sunt din partea partidelor private, care au politiza organizarea administrativă centrală şi locală, care sunt pline de vânzătorii de ţară, tot mai mult.

După aderarea României la Uniunea Europeană, peste 6 milioane de romanii au emigrat în număr mare, majoritatea dintre ei, aveau o specializare profesională de înaltă calitate, din cauza partidelor private cu ciolane de lux, de la statul roman, care au vândut toate locurile de munca, pentru creşterea şomajului la fără număr.

Romania va fi tot mai mult o ţară foarte slabă şi cu fără locuri de muncă pentru proprii locuitori, deoarece toate partidele private sunt la guvernare, să facă afaceri de miliarde de euro, cu statul româna şi pentru reducerea numărului de romanii tot mai mult din Romania.

ZiarulViitor.r

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.