ROMANIA CEL MAI MARE RISC LA SCLAVIA MODERNA

 

Romania pentru cel mai mare risc in sclavia moderna pentru milioane de romani cu fara venituri in continuare si alte milioane de romani cu permisele de munca.  Romania este tara care are cel mai mari probleme privind cel mai slab sistem de securitate sociala si de incluziune sociala. Astfel incat in fiecare zi de zi, milioane de romani sunt inclusi in programul de sclaviei moderna, sau alte milioane de romani care nu au de loc o sursa de venit adica un loc de munca stabil. Companiile private sunt la moda cu programul sclaviei moderna si mai ales au adoptat tot fel de venituri mai mici sau locuri de musca foarte slabe pentru promovarea sclaviei moderne. Sunt foarte multe Fabrici in Romania unde angajatorii isi bat joc pe fata de lucratorii sa presteze serviciile economice si asigurarilor sociale la peste 260 de ore pe luna, unde Codul Muncii cere doar 160 de pe luna.

 

O tara din Uniunea Europeana, este tot timpul lovita de cea mai mare sclavie moderna si care reprezinta cel mai mare risc cand vine vorba despre nerespectarea drepturilor omului si dreptul la viata privata. Potrivit cele mai recent studii de specialitate a Indexului de Sclaviei Severa care este o afacere economica si afacere profitabila pentru toate partidele politice parlamentare pentru a nu chema milioane de voturi la urne la vot. Puncte negative se referea la lipsa de milioanele de noi locuri de munca in bine platite si cu contract de munca valabil. O alta moda de sclaviei severa se face referire la cresterea masiva a preturilor la alimentele de baza si mai ales lipsa de programe sociale pentru combaterea sclaviei moderne din partea tuturor companiilor private cu capital privat. Alcatuirea mecanismului de sclaviei severa si de multiple de lux, care au fost evaluat pentru 200 de tari la lipsa de locurilor de munca si lipsa contactului de munca, este ca se incalca tot timpul si se face abuzuri grave si tot mai multe milioane de personale sunt abuzate de angajatorii si firme fantome si care cere numai munca si munca care este tot mai prost . Nu exista un control al Statului democratic cu supervizarea locurilor de munca in piata muncii, la negru, care statele in curs de dezvoltare pierd in fiecare an miliarde de euro, cu lipsa de plata a asigurarilor de sanatate si sociale ale lucratorilor.

Dupa ce sclavia moderne este in curs de extindere si devine un drept al mediului de afaceri s-a vazut cum sunt multe fabrici straine pe teritoriul al Romaniei, cum angajatorii nu achita salariile lucratoriilor la timp, si cum sunt tratati romanii cu drept la munca, ca pe niste animale salbatice. Romania mai este mai mare la sclaviei fata de Italia la nivel mondial, astfel incat fiind pe primul loc din 200 de tari cu cel mai mare risc si care asa este din cauza ca nu exista de loc oferte legislative pentru promovarea cadrului locurilor de munca noi made in Romania. Cele mai multe metode de sclaviei de multiple severe si avansatet sunt formate de munca fortata, cu fara contact de munca si cu peste 270 de ore de munca pe luna, pentru un venit de sub 200 de euro.

Sclaviei severa se face referire in mod direct la raspnadirea comertului cu sclavii in agricultura, constructiile civile de locuri, agentii de paza, si servciile comerciale in vanzarea directa a produselor perisabile si non perisabile, potrivit ZiarulViitor.ro

 Organizatia Internationala a Muncii a atras un semnal de alarma ca in Romania este tara care are cele mai multe probleme , la lipsa milioanele de locuri de munca reale si sustenabile, la plecarea fortei de munca a peste 6 milione de imigranti care au plecat din tara gazda in toata Europa, care peste 10 si 20 de ani, va avea cele mai mari probleme legate de lipsa sistemului de pensii si lipsa de securitate sociala la peste 40 de programe sociale.

 

 

Criza locurilor de munca a sporit riscul incidentelor de sclaviei monetara si sclavia creditelor moderne apare in lanturilor de aprovizionare ale marilor companiilor din toata Europa, care vor numai profit si care nu respecta de loc demnitatea oamenilor prin munca. Nu doar ca zonele traditionale de sclaviei de multiple severe din economiile mici pe scara mondiala din partea economiile emergente au recapatat din nou puterii economice sa prinda tot si sa nu ofere explcatie despre abuzurile de sclaviei severe, deoarece fiind companii inchise si cu o politica economica foarte redusa cand vine vorba de respectarea elementele ale drepturilor omului minime. In atentia ONG-urilor la nivelul mondial, referitor la sclavia severa reala si criza locurilor de munca in bine platite si pe o durata medie, se afla in evaluarea care se acorda atentie tot mai mare cand vine vorba de ne respectarea drepturilor omului si dreptul la munca la un contract de munca este Romania.

Romania are nevoie de milioane de locuri de munca cu peste 300 de euro pe luna, care se impune un program severe de combaterea sclaviei severe si de multiple in sclaviei de sclavii. Riscul are de sclaviei in Romania este ca nu sunt de loc locuri de munca si sunt numai taxe si impozite pe cap de locuitorii. Romania care este in Uniunea Europeana, a inregistrat cea mai mare sclavie moderne la un aflux de lucratorii de peste 3 milioane de persoane . Problema ca sclavia moderna face ravagii in viata Romaniei de peste 20 de ani, este ca mai sunt si alte milione de romani cu zero venituri, care sunt la programe de saraciei lucie. 

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!