ROMANIA ARE UN GUVERN CARE COSTA TREI LEI LA GUVERNARE

 

Alianta PSD si ALDE dupa doi ani, la guvernare au mai lansat un alt nou guvern in doua luni, care valoreaza doar trei lei , pentru toate lucrurile bune care le produce in lipsa de bunastarea sociala si reforme reale in sectorul economic. Mega afacerile de coruptiei sub guvernarea PSD si ALE sunt programul lor de guvernare in folosul tuturor oamenilor. Acum, in Romania exista kilometri de contacte de afaceri de coruptiei in coruptia bugetului de de stat. Masurile luate de guvernarea PSD si alde , privind povara fiscala se vede ca sunt milioane de romani cu zero venituri.

Salariile din sectorul privat si public, sunt la nivelul anilor 2000.Reducerii de investistii peste investii de stat sunt reforma cea mai tare din Programul de guvernare si guvernare, ai celor care atenteaza in fiecare zi de zi , la securitatea sociala si la cartierul Justitiei libere si independente de factorul politic cel penala in mod special

De ce Guvernul PSD si ALDE face vor ei la guvernarea milioane de romani , privind introducerea in direct al lipsei de programe sociale, programe economice si mai ales afacerile de coruptiei reprezenta Guvernul PSD pe arena politica locala si in afara tarii.

 

Intrucat aceasta guvernare tot mai mica si care costa miliarde de euro, nu vrea sa creeze milioane de locuri de munca mai bune si reale, astfel incat, se doreste sa dea dovada de lipsa de responsabilitate macroeconomica si mic-social , pentru nu investitii sociala la nivelul populatii.

 

La Parlament si Guvernul lor, deciziile tot mai diferite si periculoase sau diferite dupa interesele politicienilor penali cu acte de coruptiei si contract de evaziunea fiscala in forma calificata. Programul de guvernare a fost de fapt o mare pacaleala si sa nu fie de loc participarea consistenta si astfel de Guverne care sa produca bunastarea sociala, dezvoltarea si cresterea economica si mai ales cresterea nivelului de tari in randul persoanelor marginalizate de societatea civila.

 

Combaterea coruptiei si care genereaza multa saraciei de toate felurile, nu reprezinta un interes deosebit de important din partea tuturor guvernantilor de rang inalt. Guvernarea PSD nu este centralizata si nu se ocupa cu politici sociale si atragerea fondurilor europene, pentru modernizarea infrastructura de transporturi, infrastructura de educatiei si mai ales sistemul de sanatate public.Sunt milioane de probleme expresiei partidelor penale si periculoase la guvernarea lor, care isi nu asculta de nevoile reale si de reducerea crizelor sociale si economice pe scara larga.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???