ROMÂNIA ARE NEVOIE DE RESPECT POLITIC MAI MULT

România are nevoie de respect politic tot mai mult din partea alegerilor europene din 25 mai 2014, care sunt în fată ta cu alternative politice de la toate partidele politice, privind ofertele legislative europene în toată România, pentru mai bine din toate punctele de vedere economice.

Atât timp cât românii cu drept de vot, sunt pentru România la alegerile europene din 25 mai 2014, înseamnă că în ţara nostră sunt românii care işi iubesc ţara lor mama şi tata, şi nimeni de pe pământ nu poate distruge puterea politica ale fiecărui român, deoarece alegerile europene prevede modernizarea partidele politice să fie mai democratice.

 

Pe 25 mai 2014, românii cu drept de vot, au oferte politice foarte multe din partea alegerilor europene, care prevede viitorul politic al României, în cadrul Uniunii Europene şi pentru mai mulţi bani europene prin atragerea fondurilor europene la cele mai mare nivel economic.

 

Nu pierde puterea politică din partea alegerilor europene care sunt foarte importante din toate punctele de vedere politice şi economice, pentru toţi românii care nu sunt împotriva României, deoarece românii care nu se duc la urne la vot, sunt împotriva României, astfel încât se va fura alegerile europene din partea românilor care nu se duc la vot pentru ei.

 

Aşa cum ştim cei peste 18 milioane de românii au fost înscrişi în listele electorale din toată România, pentru alegerile europene din 25 mai 2014. Cifra de mai sus reprezentată de 45 la sută, din românii cu drept de vot, care vor veni la urne, deoarece o majoritate de românii nu vor să deschidă noi drumuri europene şi cu caracter de politică externă, care ar putea prevede noi investiţii străine, pentru modernizarea infrastructurii economice de la zero, de care are nevoie România, pentru o creşterea economică de înaltă calitate.

 

Nici un organ administrativ de stat, fie sub guvernare actuală, fie democratică, nu s-a adresat vreodată procurorului general pentru a-i cere să impună aplicarea legilor în dosarele care sunt în comisiile de judecată, pentru ca ele au termen când expiră şi nu au fost oprite la comandă politică, aşa cum vrea uni politicieni să aducă deservicii mari la nivelul comisiilor de judecată de pe teritoriul Uniunii Europene.

România este al românilor pe care o găsim peste tot şi asta are nevoie de democratizarea alegerilor europene de extinderea democratică la partidele politice care se declară că sunt democratice din toate punctele de vedere de politică externă şi că nu sunt împotriva României la alegerile europene, prin fraudarea alegerilor electorale, pentru clientela politica privată.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro