ROMANIA AZI /2018

 

Toate trecatoare si numai nebui danzeaza pe scena politica si planetei pamantului, crezand ca sunt nemuritori. Si s-a dus si Patriciu, s-a dus si creierul securistilor, si a ramas razboiu si balamunc in urma lor. Este acum Guvernarea porcilor si politica de tara a scroafelor. Tristess si Jale , ne mila de ei si ca aleaga in jepane si parca este Sfantul Petru si Sf. Agustin, si drogat anvon. Tovarsa Vasilca -DANCILA, Te rog, frumos nu mai zice buna ziua, citind de pe hartie.

Este trist si jale mare, la 100 de ani, de cand eroii au cazut pe campul de batalie si Mihai Viteazu a fost ucis. Pacat, Pacat, blestem v-om fi blestemati, nu mai avem tara si nu mai avem tinerii, cu ce a gresit tarisoara asta, ca sunte, blestemati tot timpl, ca suntem condusii de lichele, haite, mercentarii la drumul mare, tradatori de sclavii, prosti la garamda si nu valoareza niciun kilogram de aur. din cauza mica cum este Romania noastra. Gradina lui Dumnezeu, s-a ridicat in 30 de ani  la Unirea Mica pana la Unirea Mare in grup de oameni si oameni de stat.

 

Si acum este jale Dragnea pleaca si fugi cu gasca ta de nenorociti de capsunari penalii si pedofili ai incalarilor drepturilor fundamentale si minime de un stat de drept si democrtaic. . Ca tara se cutrmura , plange cu jale si nu auziti ca omerta nu vezi si gazduiti si nu aministrati de loc tara asta. Tara este parjolita , pamintul este parasit , plange cu jale tot romanul la hotare, si pleca si sa plece sa vina si nu mai are cautare si nu stie ce sa faca sa plece sa vina ca locuri de munca , pentru o mamaliga si o coaja de paine nu are.

 

Rusine, Rusine, sa va fie rusine, peste voi. Dumnezeu cu noi cu toti sa aveti grija de voi . Cu tine sa fie poporul Tau in ziua cand vei guverna pentru el si nu pentru lumea securistilor si coruptilor din mediul academic al afacerilor politicilor publice penale de lux sub guvernarea penalilor de orice monstra politica.

 

www.ZiarulViitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ROMANIA AZI /2018”

  1. ZiarulViitor spune:

    Rusine, Rusine, sa va fie rusine, peste voi. Dumnezeu cu noi cu toti sa aveti grija de voi . Cu tine sa fie poporul Tau in ziua cand vei guverna pentru el si nu pentru lumea securistilor si coruptilor din mediul academic al afacerilor politicilor publice penale de lux sub guvernarea penalilor de orice monstra politica.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!