ROMANIA AZI /2018

 

Toate trecatoare si numai nebui danzeaza pe scena politica si planetei pamantului, crezand ca sunt nemuritori. Si s-a dus si Patriciu, s-a dus si creierul securistilor, si a ramas razboiu si balamunc in urma lor. Este acum Guvernarea porcilor si politica de tara a scroafelor. Tristess si Jale , ne mila de ei si ca aleaga in jepane si parca este Sfantul Petru si Sf. Agustin, si drogat anvon. Tovarsa Vasilca -DANCILA, Te rog, frumos nu mai zice buna ziua, citind de pe hartie.

Este trist si jale mare, la 100 de ani, de cand eroii au cazut pe campul de batalie si Mihai Viteazu a fost ucis. Pacat, Pacat, blestem v-om fi blestemati, nu mai avem tara si nu mai avem tinerii, cu ce a gresit tarisoara asta, ca sunte, blestemati tot timpl, ca suntem condusii de lichele, haite, mercentarii la drumul mare, tradatori de sclavii, prosti la garamda si nu valoareza niciun kilogram de aur. din cauza mica cum este Romania noastra. Gradina lui Dumnezeu, s-a ridicat in 30 de ani  la Unirea Mica pana la Unirea Mare in grup de oameni si oameni de stat.

 

Si acum este jale Dragnea pleaca si fugi cu gasca ta de nenorociti de capsunari penalii si pedofili ai incalarilor drepturilor fundamentale si minime de un stat de drept si democrtaic. . Ca tara se cutrmura , plange cu jale si nu auziti ca omerta nu vezi si gazduiti si nu aministrati de loc tara asta. Tara este parjolita , pamintul este parasit , plange cu jale tot romanul la hotare, si pleca si sa plece sa vina si nu mai are cautare si nu stie ce sa faca sa plece sa vina ca locuri de munca , pentru o mamaliga si o coaja de paine nu are.

 

Rusine, Rusine, sa va fie rusine, peste voi. Dumnezeu cu noi cu toti sa aveti grija de voi . Cu tine sa fie poporul Tau in ziua cand vei guverna pentru el si nu pentru lumea securistilor si coruptilor din mediul academic al afacerilor politicilor publice penale de lux sub guvernarea penalilor de orice monstra politica.

 

www.ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “ROMANIA AZI /2018”

  1. ZiarulViitor spune:

    Rusine, Rusine, sa va fie rusine, peste voi. Dumnezeu cu noi cu toti sa aveti grija de voi . Cu tine sa fie poporul Tau in ziua cand vei guverna pentru el si nu pentru lumea securistilor si coruptilor din mediul academic al afacerilor politicilor publice penale de lux sub guvernarea penalilor de orice monstra politica.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !