ROMANI ARE NEVOIE DE OAMENII DE STAT SI NU DE CARPE RUPTE IN DOUA

Circ in pragul alegerile locale, cu arestari la comanda politica veritabila si in stat de drept care produce daune asupra drepturile si libertatile fundamentale. Azi se duce lupte politice intre carpe politice, se face arestari la comanda politica. Asistam la o ofensiva fara precedent a unui partid și a unor trusturi de presa in favoarea unui membru PSD de varf care a fost acuzat de luare de mita! Torționarii din Rahova, detinutul tratat inuman cu cătușe la mâini și in trening, o femeie plapandă bruscată de un gardian, necesitatea ca Parlamentul sa fie folosit ca o arma pentru a o apăra pe doamna respectiva, reclamatii la Bruxelles etc.

Măi, ministru al Afacerilor Interne, măi, ministru de Justitie, interveniti cu promptitudine ca sa va aparati oamenii si sistemul împotriva unei armate de indivizi care, din diverse motive, sar ca arsi, debitind elucubratii!

Dacă exista cea mai mica abatere, sancționați-l dur pe cel care a încălcat legea sau vreun regulament!

Dacă nu, spuneți limpede ca este vorba de un atac din partea unora care folosesc altfel puterea presei! Orice, numai tacere nu!

Fiti fermi, indiferent de rezultatul investigației, dar luati o atitudine, altfel unii vor deveni intangibili, deasupra legii! Altfel Guvernul pierde iar PSD câștigă pe mâna celor dintâi!

Bombele politice bate statul de drept si violeaza unele drepturi ale politice si civile, si care schimbarea politica spre modernizare a tarii nu vine in alegerile locale si legislatia electorala nu poate schimba comportamentul politic al partidelor politice, care isi masoara loviturile impotriva Romaniei tot timpul.

Politica Personal, se face acum zid si nu se combate deloc coruptia publica economica si cea politica care nu este deloc semnificativa. ca au trecut suficiente zile pentru ca santajele de tot felul sa ajungă la urechile celor santajabili, iar aceștia sa determine apocalipsa mediatică la care asistăm!

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro