REVOLUTIA SOCIALA PRIVITA PRIN LENTILA PRESEI

Revoluția sociala privita prin lentila presei sociale si vieții social romanești, progresele legate cu mărirea pensiilor si salariilor bugetarilor sunt un dar politic de social democrația. S-au sculat cei appropriator ai dreptei politice îndelungul așteptate pe diferite aspecte sociale. Daca,de la lipsa serioasa de creștere economica, investitorii publice, si buna guvernare, actuala criza guvernare, de pilda, zero mișcarea sindicatelor a fost focalizat atenția ministration de 30 de ani. , in rândul politicienilor in virtutea condamnărilor politice ideologiei penala ale Partidelor penale fictive care au antracit populația tarii. Viata al altor comune nu este de locuit spur sau altor vedete politice sau sttarturi politice ce au fost sub o inflație artificiala politica. in condițiile in care populația tarii scade din cauza avortul in Romania legalizat din nou dupa 1989 si migrației forței de munca, din cauza locurilor de munca tot mai ieftine si nesigure.

Acum, milioane de romani au prea mari așteptări politice sa comita alte noii tăieri de pensii si salariile la bugetari, care nu se comita nici o adevărata schimbare politica in adevărata alternativa si astfel de liderii politici sunt cu numele . Exista destul de multe teme care circula in pragul alegerilor de stat in 2019, împotriva poporului in ochii unor lideri si oficialilor de rang inalt, orice bănuiala , era pusa pe spatele lor, ar putea fii împunsa la refacerea unor clanuri si cuiburi de afacerist la moda politica, adică dușmanii poporului, subomanei, rebuturi politice , cum au devenit unii mari liderii ai României. prin folosirea unor tente politice ,,viermii, gunoaie , publice, resturi umane, care primele subiecte sunt tratate tabu cum ar fii sărăcia, lipsa de igiena sanitara primara, lipsa de protecția copilului si apărarea drepturilor omului si celor altor drepturi elementare ale libertatii de exprimare si dreptul la viata publica. Aducerea alegerilor in anul 2019, la nivelul Romnaiei ca un fenomen politic si lipsit de tratament egal in tratarea si vindecarea de boli cronice asupra teritoriului Romaniei. Nu este adevarat ca ne începerea sărăcia, laterala si mobilitatea si coeziunea sociala, au așteptări mari de la politicile familiale si sic schimbările in atitudinile de rand al politici publice , trădare de neam, vânzarea resursei umane si lovituri de stat sociale. De aceea, astfel de etichete ar fi descrise in descurajarea publicului larg, in lipsa investitorii, care oricum nu sunt pentru ca nu vrea manevra politica si prin lipsa de incurajarea investițiilor publice. Campania electorala de alegerea Președintele al României in anul 2019, are mai multe lovituri de teatru si apariția sărăciei si corupției, cu împotriva combaterea sărăciei extrema, duce la creșterea corupției publice ca ideologie politica si ideologie de gen.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro