REPREZENTAREA POLITICA NU ARE TREBA CU CE ESTE VECHI IN POLITICA

Reprezentarea politică nu are de loc treabă cu ce este vechi și uzat în viața politica și care adoptă măsuri populiste pentru clica lor de oamenii de cea mai slaba fatcura umana. Modelul democratiei, și care nu are mandat politic din partea Revolutiei din 1989, este atat de putin periculos încat toți penalii și profitori si criminali au nu mai dreptrui politice si fara obligati politice.

In acest an tot ce reprezinta clasa politica si clasei politice invechita sunt cei care nu sunt promotorii schimbari politice locale si cu lipsa de proiecte de tara într-adevăr, prim-ministrul vrea putere si nu stiu daca are capacitatea sa ia doua milioane de voturi. Numai ca dupa mai multe guverne ce au fost din ciclul electoral 2016, a fost sa avem la cumparaturi si cumparaturi de ministri sa fie intre cei care nu au ce sa lucreze. Este jefuiala mare pe bani publici, cum asa zisa clasa politica noua minte si nu au proiecte relevante si sa fie adoptate un pact politic sa fie pentru mai multa munca in zona economica si nu sa fie coruptia cea mai mare si saracia sa fie la moda la made in Romania .Criza de educatiei, care multi din politică nu vad cum merge sistemul de educatiei pe drumul lui, se confrunta cu cele mai grele crize de identitate, criza familiile si divorturi si scaderea demografica a populatiei active pe piata muncii. Unificarea partidelor de dreapta nu este un tratament democratic si chiat ca este acum ca toti tinerii voteaza numai cu dreapta politica ce este foarte rau si nu arata de loc bine ca Romania merge spre un drum bun. Tinerii voteaza cu dreapta politica la toate alegerile electorale pentru ca nu exista oferte politice si promisiuni electorale din partea unitatea politica de dreapta. Mai mult se duce la ideea ca ciumele si epidemii de ebola si alte ciume sunt indexate de catre parlamentari ai partidelor de dreapta, care e mai slaba politica si nu are o viziune de asambul pe proiecte economice si securtitatea sociala a tinerii si batrani care sunt umiliti. Numai ce au jefuit Romaniei prin acte normative slabe casele politice chiar nu vor sa faca nimic deoarece au de toate si muritori de rand vor muri tot ca muritori de rand. Dar sentimentele politice sunt asa de mari incat nu există viciunea de libertate care nu provine deintr-un loc de prea multa umfalare si dezamagire, cand vezi ca pleca milioane de romani din aceasta tara nu mai exista comunitatea romanesca. Functii politice vor toti politicienii hoti, corupti, penalii si criminali si vanzatorii de oamenii, de la toate partidele politice și casele lor politice în zina cand nu ai pe cine să votezi șisă pui stamplila de votare, dar securitatea politica si lipsa de obiectivitate si imaginea tuturor candidatilor este prea plina de belele si probleme politice. La urma umre, daca nu exista imagine unica de bun conducator pentru tara atunci este limpede ca nu exista candidatul cele mai bun. Un candidat ar fi pentru toti candiatii si conducator politic si ale politicile publice in alegerile de stat, sa nu schimbe forma lor de guvernare in mai rau si sa reprezinti toate clasa politica care au probleme grave de avansarea la contracte publice cu statul si care au distrus comunitatea romanesca, cu guverne fantome si lipsite de munca practica.

Unificarea partidelor parlamentare in vederea candidatului vechi de fier, sunt atat de extrem si populistime incat nu au incalzit de loc ciorba la masa de pranz . Consilidara moderna a tarii inca nu exista proiecte de reorganizarea si modeleare unui Constitutiei a file de cec al Statului roman, pentru ca lupta impotriva statului de drept si Justitiei separarea puterilor si independentat statului al dreptruilor omului sunt rupte de realizate si nu confera o avansare in trepte de aderarea Romaniei la dreptruile omului si independenta Justitiei de factorul politic, fie separea puterilor in executiv, sa fie in legislativ si nu numai. Criteriile politice sunt asa de scazute incat produc cele mai slabe oferte politice lipsite de tratamen egal in egalitatea de gen si in politica de egalitatii de sanse . Nu exista de loc bugetarea educatiei pentru tuturor studentilor din Romania care au cele mai slabe venituri, nu fiind de sub 2 la suta din P.I.B, care astfel sistemul de educatiei universitar si preuniversitar, sufera de boli cronice si lipsa de egalitate dintre studenti. Pentru ca daca exista o imagine a Guvernului prosta este expresii tururo partidelor politice din cadrul legislativ si cadru fundamamental ce consilodeaza unifcarea coruptiei publica si saracia publica extrem de mare si marele conducator de partidelor politice nu exista astfel de elite politice moderne .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro