REFROMA PENTRU UN MILION DE VOTURI

O reforma pentru un milion de voturi si lipsa de crearea unui cadrul legislativ cum se cade, pune unele partide politice sa fie intre ele, adica PNL vrea reforma pentru un milion de voturi si USR vrea reforma doar petru un milion de voturi, alte milioane de voturi nu conteaza de loc. Consultati si echistiuni de rutina intre partidele politice, ce au facut campanie electorala pe politica interna, la alegerile europene.

PNL agitat este următoarea USR, că nu te vei înşela în zâmbetul lor si care nu vor face nimic pentru pragul electoral de 5 la suta. SE va muta PNL la guvernare dupa usa PSD-ului, PSD, oricum nu vrea sa plece asa de usor de la guvernare si vrea putere si idee politice . Petrecerea a fost cheltuita cu alegatorii preferintale si cu multa consuma de alcool, si miliarde de euro datorii de milioane de la bugetul de stat, cu refrendumului si alegerile de schimbarea guvernului care vrea sa plece de casa. Guvernul PSD vrea sa plece de acasa si sa vina la guvernare nu prin Parlament, un grup de partide politice care nu vrea sa isi onoreze aganda publica si sa vorbeasca celor care sau adunat la mitinguri pentru impotriva Justitiei selective, sa fie un coridor de parlamnetarii care pleca de la un partid la altul. Partidul de guvernului PSD , vrea mai multe datorii externe,iar PNL vrea impozite pe taxe de lux si mai ales pe studii superioare, pomana electorala de doi lie.

Refuz documentele, PNL in vafoarea unor zoii PNL si in PSD, care in ultimele postari de stri, au chemat lumea la urne pentru divizarea Romaniei in doua lupte de lupta intre ele, CE VOTEAZA romanii nu conteaza pentru ca partidele politice au discursurile lor politic sec sic, si nu vor dreptatea alegerilor europene. Democratia politica este inchisa si nu valorilor liberare si autentice sa treasca in cresterea economica moderna. Au facut scut in jurul unor cresterii de venituri la nivelul de trai, si vor ca asistatii sociale saraci, sa moara in zilele lor. Dupa 20 de ani, sa treasca mafia penalilor in barurilor de crestere in crestere de interse si zero principii.

Nu poti avea de loc incredere mai in loialitatea partidelor politice, iar penalii sunt primarii si parlamentarii atei, care au rupt scanul in doua de dragul, sa nu devina asistat social in forma calificata. Multi saraci si nimeni au fost in viata lor privata, si cand au ajuns la guvernare au uitat de unde au plecat, acum nu mai ai romanii sa lucreze de loc pentru romanii.

WWW.ziarulviitor.roby -presa

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.