REFORMA SI SISTEMUL JUDICIAR SI CONSTITUTIEI

 

Reforma sistemului judiciar si Constitutia  trebuie  modificata de la zero, deoarece nu se incadreaza in respectarea drepturilor si mai ales la independenta statului procurorilor si judecatorilor, potrivit legii 303./2004, 302/2004, si legii 317/2004, care inca reprezinta o functie in domeniul legilor statului de drept. Politicienii penali de la PSD se ocupa cu suspendarea statului de drept din Romania, dupa ce au prea multa putere si acum mai au nevoie de puterea judecatoreasca, sa  controleze Justitia, de ce au scos penalii din Parlament sa aduca noi bombe atomice in curtea Parlamentului. Singura, Constitutie din 1923 care este o Constitutie americana, a permis ca legea fundamentala din 1993, pentru 2003, sa adere Romania la Uniunea Europeana, care acum potrivit cinismului si raspunderea politica penala si alte jocuri politice marunte pentru a se  vrea sa scoate Romania de pe harta tarilor democratice.

Un Parlament solid si cu lipsa controlului parlamentar asupra puteri executive se ocupa cu crearea de noi lovituri de stat para militare. Tara nu este guvernata, ci este plina de probleme de tot mai multe din spatiu politic. Un penal si care garanteaza pentru tot lotul de penalii din arcul puteri  se comporta ca un criminal la guvernare. In anul 2018, tara nu era de loc asumata de loc pentru a fi guvernata, de ce pentru ca nu exista de loc o majoritate politica, pentru a reduce din crizele economice, paracetamolul saracie care se afla la moda politica de guvernare si care a scazut pilonul 1 de pensii la sub 1000 de lei.

O fi sau nu o fi reala ca punctul de crestere economica se afla pe multiple severe, Guvernul PSD_ALDE a incalcat de multe ori, legea de organizarea sistemului judiciar, iar CSM este acum pur si simplu, sluga politicienilor cu cele mai grave fapte penale care garanteaza pentru angajatori sa faca evaziune fiscala si mai ales sa nu plateasca taxe si impozitele pentru lucratorii.

Din cauza tuturor masurilor aberante si luate de trei guverne ale majoriatea politica penala, in anul 2018, avem cea mai mare instabilitate politica, care produce o inflatiei de peste 6 la suta, si lipsa de forme legale pe sectorul muncii. Milioane de romani nu sunt de loc lasati sa lucreze in aceasta tara si nu cred ca mai au pentru cine? Mai grav este lipsa total de capacitatea de guvernare si toate produsele politice de baza, au dat o noua lovitura pentru venirea crize financiare in anul 2019. Sistemul de pensii si sistemul de protectiei sociala nu reprezinta un drept fundamentat pentru Guvern si sa guverneze pentru el, deoarece sunt milioane de pensionarii cu cele mai mici venituri de sub 200 de euro pentru o luna de zile, in timp, ce medicamentele si produsele de baza, au fost scumpite cu peste 400 la suta.

Un astfel de Guvern cu comportament lipsit de realitatea de gandire reala, a avizat tot mai rau si negativ pe care CSM  nu este de loc de acord. CSM nu vrea ca o majoritate politica organizata dupa fapte penale si clanuri politice sa controleaza puterea sistemului judiciar, si acum se pune in aplicare crearea unei noi dictaturi politice.

Sistemul politic este impotriva milioane de romani, nu are reformatorii ai sistemului romanesc sa produca stabilitate politica drept expresia nemutumurilor din piata publica. Reforma sistemului judiciar ar putea fi elaborata de catre cei care reprezinta sistemul judiciar din Romania, astfel incat Romania sa nu mai fie condamnata in fiecare an la CEDO-ul prin nerespectarea unor drepturi civile si Curtii de Justitiei a Uniunii Europene.

Sistemul de justitiei din Romania are foarte multe probleme juridice si penale, pentru ca nu este de loc lasata sa guverneze puterea judecatoreasca si mai ales nu este un control al separarilor puterilor in stat. Trebuie mers la problemele penale din politica penala, unde exista unele prevederilor texetelor de lege intre controlul asupra judecatorilor si procurorilor sa fie facut de catre Consiliul Magistratilor din Romania, intruct sa exista in fiecare an comisii de monitoriazare la toate sectiile de specialitate din partea forurilor internationale de specialitate, respectiv Comisia de la Venetia, Parlamentul European si Avocatul europenilor in drept civil si comunitar. Sistemul judiciar din Romania nu trebuie sa fie negociat intre politicienii penali cu cele mai grave fapte penale si trebui protecția judecatorilor in fata abuzurilor puterilor politice penetrate.

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !