REFORMA CONSTITUTIEI ABUZ DE PUTERE din partea celor care au putre si in forma ilegala.

Viata Drepturilor omului în România sunt mici, după ce sunt tot mai mici organizații despre lupta pentru drepturilor omului, protecția sociala și un nivel de trai pentru toată lumea. Criza financiara duce la război civil. România a pierdut un loc serios în ONU despre ca nu mai are reprezentanții în delegația ONU la multe comisii de specialitate. Am văzut cu lansarea alegerilor europene ca vărsarea de drepturilor omului sunt ca la târa , nu avem un sucesc deplin pentru drepturilor omului. După ce avem partide populiste ce se prefac ca sunt la creșterii populismului, cu o democrație nebuna, care este înfometata sa facă numai pentru oamenii bogați și cei care sunt elitele sălbatice numai drepturi sociale. Un drept constituțional , e un drept ca statul sa ofere obligatorie un nivel de trai și protecție scoală, de a rezista abuzurilor economiei de piața , după ce Capitalismul nu funcționează de loc are grave probleme de clasa sociala. Drepturile sociale nu sunt la guvernare pentru 2019.


Reforma Constituției, în abuz graba la adresa drepturilor omului, de către un abuz de putere în forma ilegala. În cazul în care vom avea alegerile pentru revizuirea legea fundamentala care sa spună dacă nu exista protecția sociala și revizuirea care trebuie ca statul roman, sa ofere pentru toată lumea un nivel de trai obligatorie.Liderii ai drepturilor Omului de Inatul Comisariat al Drepturilor omului, propune mai mult decât includerea în legea de baza ce prevede drepturile  cetățenilor, sa nu fie violate de către partidele politice.

Avem multe partide politice si parlamnetare care fac in mod implicit abuz de putere , utilizeaza puterii legale in aservi clinetela selectiva intr-un alt scop ilegal. Revolutia a fost o lovitura de stat si majoritatea romanilor au probleme de gandie politica impotriva Romaniei.

Lipsa realismului și absolutismul programatic , un element foarte bun care nu este de loc inclus în procesul de guvernare ai spagilor  discuta despre unele discuții tehnice ce nu au consens politic. Sa avem un stat de drept sa includă statutul drepturilor fundamentale și dreptul cetățenilor de a nu fi victime ale statului partidelor private de nu a accepta o reforma constituționala impusa cu forța de unele partide politice și cele ce adopta o norma de drept de către un guvern. Doua drepturi ale omului sunt mai puține populare a fost adoptate în cimentarea unor ciumelor politice și pline de ciobote ordinare.

Pentru regimurile populare și infecte adopta adăposturi politice în spitalele pline de bolnavi iar cancerul bolilor și ciumelor politice au devenit un spatiul al democrației pentru a fii împotriva unei vocii destul de autorizata de oamenilor sa nu conteze. Corporațiile au făcut leagăne de săraci și politica săraca sa fie pe Amanda politica și calendarul agenda publica. Adevărații sv adversarii împotriva capitalismului nebun și care sunt date și documente ca nu guvernează nu pentru toată lumea și pentru o elita de oameni , care întemeiază regimul selectiva. Foarte multe dreptrui ale omului sunt violate de multe institutii de stat si cu cirul factorului politic fie din opozitiei si mai ales sfera guvernamnetala. 


Legea fundamentală romana legalizează dreptul de a rezista împotriva celor care ar dori să rătoarne ordinea constituițIonaă. Iar Declarația Universală a Drepturilor Omului, adoptată în 1948, necesită o Normă de drept pentru a mîpiedica individul să fie forțAT în „recursul suprem” de revolta împotriva tiraniei.

Dar, feriți-vă, rezistența va fi legitimă numai dacă exclude orice violență, totuși, spune avocatul, care știe că merge pe ouă, adăugând că propunerea sa se referă în mod evident numai la incalacari ale dreptruile omului sunt efectuate la recurs de putere dintre tabrele politice josnice. Au pierdut lupta pentru Dreptruilor Omului si vor sa fie milioane de romani slcavii si cu zero venituri pentru tot timpul, Romania nu mai are voce moderna in cadrul O.N.U, fiind o tara de astfel de cat extimeaza unele vocii solide ale O.N.U.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro