REDUCEREA LA TRADARII SI ZERO FLACARA IUBIRII DE TARA

REDUCEREA la adevar despre iubriea de tara si care a devenit o afacere profitabila pentru teritoriul, resursele, dar daca cele invocate doua lipsesc si mai multe la acest popor condamnat la prostitutiei si la extractie naturala. Aplicarea de noi tratamente veritabile si cum motivele sunt multe si pentru care nu se culege spre a fi servit bunului plac. Politica adeavrata este arta nobila si iubirii si slujriii tarii. Avem nevoie nu numai de politica si de oameni faptei pe care sa nu-i orbeasca prostiutia si sansele, nicii. stele si ordinii mondiale.. Numai ca desi a trecut timpul, si inca nu avem flori de renasterea spiritului de luptator, de om politic, este espresii unei inalte cutume in cluburi de sclavii si sclavia guvernamentala. Lipsa poporului de la treburile cetatii , care nu participta niciodata dsipretul fata natiune, indiferent de regim politic.. Om egal vot si care lipsa de demnitate si care nu se vede deloc cum ar trebui sa fie apa potabila.

O teribila monstra de politica din partea tuturor partidelor politice care au lipsuri uriase si nu au deloc grija autentica fata de tara si pentru mosternirea acestei tari. O tara peirduta si care nu are nici un roman scris, sa incalzeasca ciorba romaneasca. Unii cred ca Romania este de vanzare si ca milioane de romani sunt corupuri golae si care nu au nici energie electrica, dar este centrata pe adevar aceasta expresie. De asta se intampla asa de multe si nobilimea politica nu exista , elite politice doar de forme si a fi nascut sa faci politic in slujba tarii a fi o stea si care inca nu sunt politicienii de la toate partidele politice sa faca ceva din inima, din cuget, si ei urasc totul inclusiv neamul lor politic. O sursa neconditionata fata de cele doua tari este ca din canonul religios actual nu are trebuie sa clugem prea multa religie si dogme in sau prin Biserica si viata oamenilor, este o utopie fara limita. Avem conducarorii ai statului roman, care nu mai de mult nu mai reprezinta dedoc asa zisa democratie functionala. Avem un guvern pus pe fapte mari si care nici nu mai are nici macar ideea ca ar trebui ridicat pretentia la participarea la buna guvernare, nu pentru organizarea alegerilor anticipate, cu 45 de zile, cand vin alegerile locale, peste Romania. Fara nationalism si fara politica responabila facuta de oameni responsabil , fara elite politice autentice, nu dor alcatuirea de papusari si si perfecte manevrate si manevrabile de luxul de zi. Dupa ce nu mai avem considerat ca sistemul politic nu genereaza o politica notabila si conduce totul prin Soft, devine fictiune arta nobila a iubirii si cetatea si cetatenii, care nu pot fi deloc cumparati si de vanzare , in piata publica astfel incat poltica este o crima , politica manipuleaza sucesul si schimb toate guvernele , care oricum nu ar trebuie sa fie vreodata la carma tarii.

Romania nu poate opta o utopie birocratica aspetica, nu sunt de acord cu digitalizarea centrele de stat, si departamentele publice, deoarece vor ramane milioane de romani cu zero venituri. Romania nu beneficieaza de cele mai mare sucesc economic nu poate fi vorba despre expresia ca societatea civila nu mai exista sa iasa in starda sa traneasca un Guvern plin de aroganta, lipsita de politicile publice si inevstitii serioase in oameni, nu putem sacrifica birocratia ca asa doreste Guvernul PNL care doreste doar praful si saracie si sclaviei plus transportul de prostitutiei la tineri romani la munca la mana a doua . Intelectualii modernitatii se ocupa de alte trebuie mai importante fata de politica, politica nu reprezinta o felie de salam, si de cascava, si se opun desfasuararea de alegeri de la zero, pentru o noua Revolutie sociala. Intelectualul pentru Romania este moderitatii si este pentru aceasta tara, lipsita de tradite si valori si principii, coneventionae si cresterea calitatii a religiei crestine. Azi intelectuali contemporani refuza sa aduca mai apropape de contemporanitatea intelectualilor, dar nu este o problema de clasa sociala si va ramane crestinismul mai intelectual si va pieri flacara morcili si care se va stinge o data cu o lumnare de 1 leu de la Biserica oarecare .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro