REALITATEA ECONOMICĂ ARATĂ FOARTE DURĂ DIN NOU

 

Realitatea economică arată foarte dură din nou, prin lipsa solidă de proiecte economice serioase, din partea Guvernului actual. Infrastructura economică nu produce locuri de muncă de bună factură economică, deoarece Guvernul PSD, şi foarte mult personal, nu vrea extinderea şi modernizării economice de la zero, la nivelul Uniunii Europene, potrivit rapoartelor de ţară din partea Comisiei Europene, pentru România.

 

România are cea mai mică crestere economică, nu din cauza marilor puteri economice ale Uniunii Europene, şi în exclusiv din partea Guvernului Român, care nu îi place, promovarea resurselor financiare, la zona dezvoltării investiţiilor în infrastructura economică şi socială.

 

Lipsa locurilor de muncă, principala problemă fundamentală, şi pe anul 2015, deoarece peste 60 la sută, dintre românii nu cred în locurile lor de muncă, din partea mediului privat, că sunt şi pentru ziua de mâine. De astfel, locurile de muncă, sunt tot mai ieftine şi cu multe programe de muncă, la care le pratică un lucrător român, pe câmpul muncii. Generarea de milioane de locuri de muncă, de prima mână, aduce românii din Diaspora să muncească la cresterea economică de acasă. Abolirea sclaviei şi muncii la negru, nu este o prioritate legislativă şi executivă ale guvernaţilor, deoarece ei sunt cu locuri de muncă, la căldurică şi nu sunt în campanii electorale, pentru alte promisiuni care nu sunt onorate niciodată de partidele politice, care nu se respectă din punctul de vedere politic şi democratic.

 

Măsuri de guvernare economică şi viziuni economice, nu prevede Guvernul Ponta 4, pentru că, se află la guvernarea legislativă, care îi aduce stabilitate politică şi de guvernare. Având în vedere, că guvernul PSD, nu comunică cu toate problemele reale şi care sunt în extindere, români tinerii sunt cu fără locuri de muncă, întrucât majoritatea tinerilor aplică pentru un loc de muncă, de bună factură economică, pe alte meleaguri externe, unde economia marilor puteri economice, prevede extinderea de noi locuri de muncă, pentru lucrători europeni.

 

 

Pentru anul 2014, gradul de ocupării tinerilor pe piata muncii, a fost foarte mult în crizelor sociale, care pretinde şi o problemă mare şi politică, din partea regimului politic actual. Regimul politic şi democratic, este bun din punctul de vedere politic pentru Guvernul Ponta 4, pentru că nu generează programe economice şi sociale, care să aducă oferte de muncă, în toată România pentru românii, care sunt cu fără locuri de muncă, pentru indexarea pensiilor din muncă tinerilor români.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.