RĂZBOIUL POLITIC VA DURA IN TOT ANUL 2014

Războiul politic va dura în tot anul 2014, din partea tuturor partidelor parlamentare, cu accent din partea partidelor de la guvernare, care s-au prefăcut că guvernează această ţară, cu numai instabilitate politică şi afaceri cu statul roman, prin clientela politică privată.

Peste 70 la suta, dintre liderii ai PNL-ului, cere ieşirea PNL-ului de la guvernare, pentru ca astfel la euroalegeri din mai 2014, vor avea un credit electorale de sub 10 la suta, deoarece vocea liberalilor nu a fost văzuta în cadrul guvernului USL, cu măsuri economice pentru dezvoltarea şi creşterii economice pentru mediul de afaceri, pentru o creştere economică de peste 5 la suta, sau locuri de munca care sunt la nivel zero pentru milioane de romanii să nu fie onorate de partidul de dreapta.

Războiul USL, a fost format de către PSD, şi alte partide de 1 la sută, împotriva PNL-ului, să nu mai fie la guvernare, astfel se prevede ca PNL să nu mai fie sluga PSD.ului, înaintea alegerilor europarlamentare din 25 mai 2014, pentru că va adera la unificarea partidelor de dreapta, aşa cum prevede arena politică europeana din clubul Uniunii Europene.

Criza politică din partea unor partide private din cadrul USL, pentru USD, a fost promovată de la lansarea Uniunii Social Democratică, care a încălcat protocolul USL, pentru ca partidele de drepta, să nu mai fie lângă partidele de centru -stânga, la noile alegeri electorale din anul 2014.

Liderii PNL din toată ţara, au afirmat, că actualul preşedintele Crin Antonescu, are mandat politic din partea tuturor liderilor ai PNL-ului, să iasă cu organe legislative şi executive proprii, dacă în continuare nu se respectă protocolul USL, care a fost validat de 7,5 milioane de romanii cu drept de vot, la alegerile parlamentare.

Partidele private ale PSD si partide de 1 la suta, au creat USD, pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, care acum funcţionaeza în Parlament şi USD şi USL, care sunt în afara Legii fundamentale în continuare.

PNL nu a lucrat niciodată pentru electoratul roman de dreapta, de când se afla la guvernare împreuna cu partidele de stânga, cu lansarea măsurilor de austeritate, împotriva dezvoltarii şi creşterii economice din partea Sectorului economic, care nu au avut programe de dreapta, pentru reducerea poverii fiscale, şi au avut cele mai multe măsuri de austeritate, reconfirmând creşterea masivă de taxe şi impozite la un nivel de 39 la suta, cu fără sprijinirea mediului de afaceri din toată Romania.

Toate drepturile care prevede în alianţa USL, nu a fost respectate de liderii PSD, pentru că liderii PNL, au avut dosare penale pentru coruptie, şi au votat la creşterea poverii fiscale în comisiile de specialitate din cadrul Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Economia României nu prevede milioane de locuri de muncă la milioane de romanii care nu au prestări de servicii sociale şi de sănătate, pentru că stimularea creşterii economice nu a fost adoptată, de actuala majoritate parlamentară de 90 la suta, prin lipsa mare de condiţiilor necesare pentru creşterea calitaţii veţii şi aplicare politicilor dezvoltare regională în concordantă cu obiectivele Uniunii Europene, în continuare.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro