RAU GUVERN ARE ROMANIA ACUM

 

 

Guvernul Ponta de la PSD, are numai demnitarii implicaţi în cazuri mari de corupţie în forma avansată, şi chiar unii dintre ei sunt implicaţi in spălare de banii ai bugetului de stat, în condiţiile în care ţara noastră, se află din nou în recesiune economică pentru scăderea masivă de locuri de munca, care mai sunt prin Romania. Rău guvern are România acum, deoarece prevede mari scăderii economice şi sociale, astfel se confirmă că acest guvern nu lucrează pentru ţara lui mama şi tata, pentru ca milioane de romanii să fie pe drumuri şi fără locuri de munca, din cauza guvernului care nu oferă locuri de munca.

 

 

România nu este în anul 2014, promotorul de viziunii de dezvoltare economică şi socială, pentru anul viitor, deoarece guvernul Ponta 3, nu lucrează de mult timp, la realitatea economică şi lucrează pentru extinderea clientelei politice de partide private, din banii ai bugetului de stat, al României. Tara noastră are cea mai mare recesiune economică şi cu caracter social, asupra economiei naţionale şi locale, care blochează aderarea României la economiile Uniunii Europene, pentru promovarea indexării poverii fiscale, pentru anul 2015, pentru că sunt cadre politice în guvernul PSD, care nu au proiecte sau programe speciale, economice la zona dezvoltării şi modernizării economiei sociale.

 

Actualul guvern al partidelor private şi nu al României, nu a avut niciodată capacitatea politică modernă şi intelectuală, să guverneze această ţara, pe drumul modernizării infrastructurii economice şi o creştere economică care să genereze locuri de munca, de care sunt nevoie prin toată România tuturor romanilor.

 

Deci,libertatea economică şi socială a României, nu s-a văzut şi nu oferă prosperitatea economică din partea celui mai mare guvern şi producător de taxe şi impozite, prin care se declară că este guvernul al poverii fiscale la fără număr, prin guvernarea de taxe şi prin impozite de lux, pentru reducerea locurilor de muncă, care sunt prin această ţara. Politica guvernului PSD, şi regională  este tot mai aspră, precum anti economice şi anti-populare, care nu permite să fie cu schimbării majore în economia românească, deoarece nu are stofă economică de bună factură politică şi aduce numai instabilitate economică şi financiare, pentru multă mizerie politice împotriva României şi pentru românii.

 

Marele proiecte economice şi sociale, sub guvernarea PSD, nu a fost onorate că formă politică de guvernare propriei, deoarece guvernul Ponta este lipsit de maturitate politică şi economică, adică nu prevede ideii, proiecte  şi o nouă viziune economică şi socială, de care are nevoie această ţara, având în vedere că nu sa făcut de loc locurile bune în zona economică prin dezvoltarea infrastructurii economice, şi lipsă de drumuri economice noi pentru tratatele economice la nivelul noii odinii mondiale care să fie o ţara cu frunte sus, şi să nu fie sluga politică ale partidelor private de slabă calitate politică şi cu fără viitor în politica internaţională şi mondială.

 

Guvernarea partidelor private şi nu al oamenilor, precum Guvernul PSD, nu a lucrat să fie cu fondurile europene mai multe în România, întrucât a lucrat foarte mult, la relansarea crizei economice şi sociale  în România, prin reducerea programelor de coeziune socială şi teritorială, care sunt din partea Comisiei Europene pentru România, şi pentru lansarea de alte noi de milioane de sclavii din România, la nivelul Uniunii Europene.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor