PUTEREA ACTUALA NU MAI POATE DE BINE ŞI DĂ PE AFARĂ

Puterea actuală nu mai poate de mult bine şi dă pe afară, prin alimentarea de noi crize politice în anul electoral 2014, din partea liderii politici de la PSD, care seamănă vânt, şi vor culege furtună politică din partea romanilor, pentru că nu creează noi locuri de muncă în continuare.

România se află în cel mai mare război politic, privind independenţa Justiţiei, care se află în bătăliile politice dintre liderii politici, cu partidele private de 1 la sută, şi amestecă statul de drept, în reglările de conturi mai noi, precum că ameninţările în stil mafiot mai nou, că statul de drept, funcţionează la nivelul de clientelă politică de partide private.

 

Romanii nu sunt apăraţi de abuzurile politice care curge foarte mult, în viata tuturor romanilor, deoarece organele executive şi legislative comună, sunt tot mai mult preocupate de dezvoltarea de  alte noi crize politice şi economice, pentru lichidarea partidelor de dreapta şi pentru că cel mai mare partid pe ţara, să fie cu cea mai mare putere politică din partea statului roman, după alegerile europene, care prezenta romanilor la urne, se raportează la un nivel de sub 30 la sută.

 

Peste 70 la sută, dintre romanii cu drept de vot, nu au votat cu partidele de pe arena politică actuală, deoarece prevede cea mai mare adunătură de partide private şi pline de clienţii politici care au dosare penale în număr mare şi în formă avansată pentru coruptie.

 

Pentru 3 milioane de romanii cu drept de vot, au votat cu actuala putere politică de la guvernare, care nu are un program economic de înaltă calitate şi prevede numai noi măsuri de austeritate, prin indexarea poverii fiscale la maxim.

 

Programul politic al partidelor de la puterile statului roman, precum PSD şi alte partide de 1 la sută, confirmă că au în procesul de guvernare executivă şi legislativă în prezent, prevede lansarea războiului politică, pentru căstigarea alegerilor europene şi cele prezidenţiale, pentru a scăpa pe toţi baronii ai PSD, de urmările penale, după ce au făcut trafic de influienţa la nivel înalt şi au lăsat pe milioane de romanii în continuare, cu fără locuri de munca în ţara lor mama şi tata.

 

Romania are în continuare cele mai mari probleme economice şi sociale foarte grave, precum cu peste 16 milioane de romanii cu fără locuri de muncă şi care nu au resurse financiare din partea nimănui în continuare.

 

Politicienii ai PSD.ului, nu sunt de loc preocupaţi de reducerea problemelor economice şi sociale din viata milioanelor  mari de romanii cu drept de vot, pentru că ei se consideră că oamenii sunt obiecte de uz casnic, şi nu sunt oamenii aşa cum i-au lăsat Dumnezeu pe planeta noastră.

 

Acest tip de scandal politic intre liderii politici, reconfirmă tot mai mult că actuala putere politică executivă, nu prevede programe economice raportate la realitate economică şi prevede numai circ politic ieftin, care nu tine pe romanii de foame, care au nevoie de locuri de muncă, ca de aer aşa cum a creat Dumnezeu pe oamenii prin muncă şi nu prin circ politic, care arata mizeria politica din interiorul politicienilor, că sunt cu fără suflete pe domeniul public.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro