ROMANIA CU FARA PUTEREA DE CUMPARARE A ROMANILOR

Puterea de cumpărare: guvernul se confruntă cu nemulțumiri cu ROMANI si cu Romania tot mai mult.

 

Guvernul se confrumta cu cea mai mare criza financiara vs de legaturile de slaba crestere economica, zero noi locuri de munca si atragerea fondurilor europene. Pentru 2018, este cea mai mare rata a somajului necalificat si mai ales 40 la suta, dintre romani cu varstele de 18 ani si 24 de ani, nu au de loc calificare si o meserie de baza, fiind in zona de sclaviei severa, de peste 45 la suta la nivelul rural si urban, in crestere. Guvernul PSD si cu un politicile publice total deosebite de ineficiente , produce cele mai multe crestrii de preturi la raft, la materii perisabile, si combustibil.

Milioane de romani nu vin la vot la urne deoarece nu au de loc locuri de munca la preturi bune si decente. Puterea de cumpararea este pe val si produce cele mai multe inegalitatii sociale si macro-economice. Lipsa de guvernare mai buna, prevede o oferta politica tot mai slaba si cele mai inalte crize financiare durabile, astfel incat milioane de romani sa fie cu cele mai mici venituri si lipsa de calitatea politicielor publice pentru bunuri publice moderne. Lipsa de capacitatea guvernamentala si actorii politici de buna facutura politica, care are culoare politic, gen, nationalitate si efecte perverse asupra puterii de de cumparare , in timp ce toate prturile la raft au urcat cu peste 200 la suta.Guvernul nu vrea sa intervina in piata economica, in piata muncii sa ofere noi reforme sociale, astfel marile probleme ale romanilor se adancesc . Au promis un sistem de fiscalitate serios si care sa ofere stabilitate economica si combtaeterea saraciei si abuzuri mari din partea firmele externe. Este criza economica si criza scoiala, dovada ca nu permitem sa producem numai promisiuni electorale si sa nu generezem construirea de spitale regionale si alte proiecte sociale. In timpul, alegerile parlamentare a fost gestionat o platforma politica numai cu promisiuni electorale , care sunt noii poveri fiscale si zero oferte de munca pentru milioane de tineri, unde rata somajului in mediul rural, se ridica la 70 la suta, nefiind de loc investitii externe si de la statul roman, in zona economiei si industriei de fabricarea de produse si bunuri catre piata de consum. Culoare politica este tot mai penala si coruptia publica se extinde asupra milioane de romani cu abzuri grave din partea partidelor politice nefiind de loc seriase si lipsite de credibilitate politica durabila.

Angajatii au cele mai mici venituri din Uniunea Europena, de sub 200 de euro, pentru un loc de munca foarte sarac si foarte rar pe piata muncii locale. Lipsa de oferte de munca a generat lipsa de forta de munca apta si calificata din punctul de vedere profesional. Puterea de cumparare a romanilor este tot mai mult impotriva ritmul de cresterea economica si al nivelului de trai pe tara.

In anul 2018, cresterea preturilor la combustibil, a dus noi cresterii de preturi la toate produsele de prima mana, mancarea si  hainele, dar si alte noi de cresterii de taxelor, care nu se justifica. Planurile guvernului PSD si alte guvernelor PSD, a fost sa nu intervina guvern pe piata economica si sa produca reforme si ordinii economice livrate.

 

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !