PURTATORUL DE CUVANT PENTRU APARARII TUTUROR DREPTURILOR OMULUI SI LEGANUL DE LIBERTATILOR FUNDAMENTALE

Puratorul de cuvant pentru apararii tuturor drepturilor omului si leaganul libertatilor fundamentale in contextul european si romanesc, se afla de ASUPRA ZiarulViitor.ro, care face urmatoarele precizarii< < Cel mai vocal porta de evenimente din industria de mass-media, vine tot mai mult in idea apararii tuturor drepturilor omului, libertatilor civile, drepturile europene si drepturilor omului regionale si internationale)) . Va declara ca va ramane cel mai popular produs in lupta pentru apararii drepturilor omului de CEDO pentru modernizarea tuturor drepturilor omului prin conceperea de noi drepturi civile, politice, si penale, astfel incat protectiei juridice de drepturile ;libertatilor fundamentale ale omului sa nu devina un produs politic de lux.

Prin prezenta va mai comunicam in data 9/18/2018, mai aducem la cunostinta opiniei publice, partidele politice, Ong-uri, si mai ales institutiile statului de drept, ca vom demara o pagina electronica , un ghid portal online, corturi si magazin despre drepturilor omului, prin monstre si ex, ridicarea unor dosare penale in piata publica din Romania. Vom deschide un magazin in centrul Bucurestiului, unde se ofera consultanta gratuita si mai ales vor fii multi avocati din domeniul penal, comercial, civil, si etc. Lupta impotriva drepturilor omului de orice gen uman si de natura politica din partea partidelor politice din scena lor politica, De ce nu ? vor sa respecte de loc toate drepturilor omului in vigoare, si violeaza tot timpul la guvernare  toate drepturilor omului in limbajul de lemn si limba de otel, prin comportamentul exprimat de multe institutiilor publice se sunt sub inatul patronaj al clienteli politice majoritare.

ZiarulViitolror(Liga Drepturilor Omului), rOMANIA, Franta, Uniunea Europeana, isi mai propune sa lanseze mai multe seminare si mai ales multe conferinte de presa, in vederea programarii si orientarea socio-sociologica, in garantarea tuturor drepturilor omului in continuu, in Legile Justitiei, libertatilor fundamentale, civile, acte si tratate cu caracter regional al coeziunii dezvoltarii tuturor drepturilor omului internationale. Intrucat sa aiba toti europenei si politicienii penali drepturi la apararii in fata Tribunalelor cand comit abuzuri inalte de coruptiei din bugetele locale si violarea drepturilor omului, la echitate, libertate si egalitate in fata legii fundamentale. Despre companii de publicitate la TV-radio , se lanseaza in functie de resursele financiare ale noastre.

Venirea Drepturilor Omului in Romania, 1989, care decurg de la aderarea Romaniei la NATO si la Uniunea Europeana, va fi un program destul de moderat si important, prin reprezentarea in teritoriul de corturi si personal de specialitate , avocati, profesori, preotri, jurnalisti, si elite ale drepturilor omului de la CEDO si ONU, prin motivarea de aderarea drepturilor omului si in Romania .

Pentru respectarea Drepturilor Omului si Statul de drept, in vederea libertatilor omului a fost recunoscuta o lovitura de stat in 1989, cea mai grea lovitura de stat din toate statele foste comuniste. Noi reprezentam Romania prin respectarea Drepturilor Omului si pe modelul CEDO si ONU, intrucat e necesar modernizarea clasei politice de pe scena politica in vigoare, pentru a trage un semnal de alarma si pentru a comite acte si decizii publice, programe guvernamentale la operarea bunastarii sociale ,ai tuturor indivizilor si respectarea lor la un proces echitabil, neingradite, prin respectarii  drepturile omului, prin prezenta prezumtie de nevinovatiei in fata organele judiciare de pe teritoriul ale tuturor tuturor statelor ale ONU si UE 27.

 

 

ziarulviitor.ro (Liga Drepturilor Omului ).

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “PURTATORUL DE CUVANT PENTRU APARARII TUTUROR DREPTURILOR OMULUI SI LEGANUL DE LIBERTATILOR FUNDAMENTALE”

  1. ZiarulViitor spune:

    PURTATORUL DE CUVANT PENTRU APARARII TUTUROR DREPTURILOR OMULUI SI LEGANUL DE LIBERTATILOR FUNDAMENTALE,ziarulviitor.ro (Liga Drepturilor Omului ).

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor