PUNCTUL DE VEDERE AL POLITICE ALTERNATIVE

Punctul de vedere al politice alternative prevede noi propuneri politice de înaltă calitate, şi se lansează în toată România, din partea Partidului Dreptătii Sociale(PDS) la alegerile prezidenţiale în toamna lui 2014, sub o pregătire mai atentă, organizarea campaniei electorale, concretizată în rezultatele mai bune sub noii conducerii ai partidului şi al Senatorului Traian Rece.

În cadrul tuturor discuţiilor privind declararea Congresului partidului pentru alegerile prezidenţiale din anul politic 2014, sunt foarte multe teme politice din partea membrilor Biroului Politic de bază, privind nominalizarea şi alegerea ofertei politice, raportate la actualele evenimente politice pro-europene, cu cadre politice mai bine pregătite din toate punctele de vedere politice, prin valoarea politică şi imaginii PDS, fapt pentru care se trece la bătălia politica care va fi tot mai mare şi benefică, în cadrul politice actuale.

 

Oferta politică lansată de viitorul candidat pentru alegerile prezidenţiale din România, Traian Rece, din partea alternativei politice de centru-stânga, la cele mai înalte alegerile electorale din viaţa politică ale anului 2014, se declară că este foarte bine pregăti din toate punctele de vedere politice europene, având în vedre că Senatorul Traian Rece la alegerile europene a obţinut un scor electoral de aproape 5 la sută, dar care nu a fost susţiunt financiar de către bugetului de stat pe anul respectiv.

 

În următoarea perioadă se trece de urgenţă, la strângerea celor 200.000 de semnături fiind necesare participării partidului chiar de centru-stânga, pentru alegerile prezidenţiale, întrucât se organizează dezbaterii politice pentru Agricultura din România, unde se vor lansa teme politice serioase, privind modernizarea democratică a Sectorului Agricol.

 

Parlamentarul de Dobrogea, Traian Rece, îşi propune să acţioneză în mai multe domenii politice, care aduc creşterii economice şi creşterea nivelului de trai, prin modernizarea agriculturii româneşti sau prin activarea fondurilor europene care nu sunt în zona agricolă acum şi care sunt din porţia României.

 

Organizarea şi desfăşurarea campaniei electorale la alegerile prezidenţiale se va desfăşura în toată România, având deasemenea structuri politice şi o infrastructură serioasă de politicieni, deoarece programul politic intern se extinde şi comunică cu toate structurile de bază ale partidului (PDS).

 

Partidul Dreptăţii Sociale, a declarat, ca va munci mai mult, pentru noile alegeri electorale pentru participarea românilor în număr mai mare la alegerile prezidenţiale, pentru a evita  cumpărarea alegerilor electorale de către partidele de la guvernare, care nu lucrează cu nimic bun în această ţară, şi sunt producătoare de probleme economice şi sociale, în rândul românilor cu fără locuri de muncă, care se ridica la aproape 15 milioane de români acum.

 

Guvernul al PSD-ului, şi nu al României, nu va fi în continuare pregătit, să organizeze alegerile din toamnă, în spirtul legii democratice, şi nu va pleda în favoarea alegătorilor la alegerilor electorale, având experienţa dovedită la alegerile europene, cu fraudarea alegerilor electorale din toată ţara.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro