PULSUL ELECTORAL

Sistemul politic romanesc. To vote 29 may 2019. Piata Politica, partidele politice. Pulsul ELECTORAL/ Sondajele de opinie difera de la casa marea de soNDA, Deoarece sunt peste 8 milioane de romani la munca pe alte meleaguri si nu au de loc locuri de munca in patria lor tara, astfel incat PSD nu se afla peste PNL, dar PNL are mai multe voturi decat fata de alegerile parlamentare de la 15 la suta, cota nationla , la 20 la suta, pentru alegerile si alegatorii au cu totul gusturi diferite. Pentru ca alegerile parlamentare cu 33 de membrii in Parlamentul Europei, Romanii sunt nemultimuti de echipele formate de marele partide politice la europarlamentare si simt un dezgust total fata de tot sistemul politic fiind cele mai slab si care nu progreseaza cu nimic.

Printre altele alegerile parlamentare din Romania in data de 26 mai 2019, sunt cu peste 21 de partide politice si sapte candidatii independenti pentru un mandat de cinci ani in cadrul Parlamentului European.

Ultimele cifire? PSD -ALDE -UDMR ar fii votati de un electoral de 44 la suta, adica 13 la suta din totalul romanilor cu dept de vot de pe teritoriul al Romaniei. TOT CURS? PNL sub 26 la suta, USR sub 15 la suta, PRO Mafia 6 la suta, preprezentand doar 14 la suta, adica nu mai mult d 20 la suta, din totalul electorii cu drept de vot. Cartierele politice din Romania, inca nu au un lider politic serios, si care sa aiba un program despre alegerilor europene in contextul in care alegerile eruopene sint organizate pe tot teritoiul al Uniunii Europene. PMP lui Elena Udrea, nu intra in Parlamentul European. Pragul electoral si prima electorala este de peste 5 la suta.

Program Politic academic realizat de candidatul independent George SIMION, pentru Unierea Basarabiei cu Romania prin revizuirea tuturor tratatelor de aderare ale Romaniei de la anul 2007. (Au trecut 100 de ani de la Marea Unire, 29 de ani de la Revoluția Română și 12 ani de la momentul aderării României la Uniunea Europeană. Trecutul ne obligă la învățarea lecțiilor și la stabilirea direcției în care ne îndreptăm.)

Zilnic vedem cum interesele mărunte generează un destin mediocru și ceea ce propun, în calitate de candidat independent la alegerile europarlamentare, este să urmărim interese majore pentru a scoate România din anonimat.

Toți ne dorim să redăm României demnitatea pe scena internațională și mai ales, în Uniunea Europeană.

Toți ne dorim un stat mai mare, mai puternic din punct de vedere economic.

Toți ne dorim restabilirea corectitudinii în relaționarea cu românii, oriunde s-ar afla ei, la București, în Covasna, la Chișinău, în Timoc sau Cernăuți, la Roma sau Madrid.

Toți ne dorim, dincolo de mecanismele birocratice, un raport mai solid și reciproc avantajos cu partenerii externi.

Ne dorim o Românie MARE în Europa.

www.ziarulviitor.rohttps://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor