PSD-UL VINDE DIN AVEREA ROMANIEI

Guvernul Ponta 2, cu cea mai mare majoritate parlamentara in prezent, nu doreste in continuare descretizarea tuturor documentelor RMGC, cu Rosia Montana, care cere statului roman, peste 4 miliarde de euro, din cauza partidelor private de la guvernare, si care lipseste contractul original incheiat in data de 4.09.1999, de regimul PSD, cu o firma privata care are interese economice foarte mari cu liderii PSD-ului.

Toti liderii USL-ului nu sunt de fapt aparatorii intereselor Romaniei, dupa ce romanii cu drept de vot, le-a dat un loc de munca cu numai privilegii. Romanii din cauza celor care vand tara lor mama, pentru cresterea datoriilor externe, sunt obligati sa plateasca peste 4 miliarde de euro, din cauza celor care nu vor cresterii economice pentru noi locuri de munca, in anul 2013.

Circa 300 de parlamentarii de la PSD, au anuntat ca vor vota pentru vanzarea Romaniei, precum proiectul Rosia Montana care prevede peste 2000 de tone de aur ori alte zacaminte naturale din zona Rosia Montana.

Statul roman, nu are banii pentru ca politicienii de la guvernare, precum liderii PSD-ului, nu stiu sa investeasca si sa atraga invesitorii straini, dar se pricep foarte bine sa isi vanda tara lor mama, pentru noi crize economice din vanzarea aurului de la Rosia Montana, care poate sa garanteze pentru injectarea banilor romanesti, care sa indexeze toate veniturile romanilor.

Proiectul de la Rosia Montana ,,este numai pentru vanzatorii de tara, precum PSD-ul” deoarece cel mai important lucru pentru locuitorii Romaniei sunt ca mor de foame pur si simplu din cauza vanzatoriilor economice nationali de la partidele private de la guvernare, care au interese record cu anumite firme private de la zona Sectorului privat.

Deputatul Victor Ponta, cu toti USL-listi, cand erau in opozitie parlamentara, au spus prin mass-media, ca nu vor vinde din bogatiile naturale ale Romnaiei de la Rosia Montana, dar in anul 2013, de cand se afla la putere, cu o majoritate parlamentara foarte mare si lunga, lucreaza sa bage pe tot poporul roman intr-o saracie lucie.

Cele peste 2000 de tone de aur si alte metale pretioase, sunt ale tuturor romanilor din Romania, nu ale partidelor private de la guvernare, precum PSD-ulu si PNL-ul, care vor sa vanda din nou din toata economia nationale, precum tara lor mama, pentru taierea tuturor salariilor si pensiilor cu peste 100 la suta, in anul viitor, si pentru iesirea Romaniei din clubul Uniunii Europene.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro