PSD SE OCUPA CU LIPSA DREPTURILOR OMULUI LA GUVERNARE

 

CEDO a  condamana din nou toate jocurile ieftine de la guvernare, de ce, pentru ca Guvernul PSD-ALDE au atacat in plina strada, procesul de modernizare si expresie actului sistemului judiciar din Romania, care are inca foarte multe probleme grave in respectarea drepturilor omului la Statul de drept,. Prezenta decizie  CCR prin a schimba un procuror cu fara mandat popular de la urne ridica foarte multe suspiciunii privind încalcarea unor directive și Conventia Drepturilor Omului de la CEDO. Statul prin Guvernul PSD cu fara puterea legislativa la separarii puterilor in stat, deoarece nu respecta echilibrului puterilor in stat si nu mai reprezinta o incredere ca procesele penale din Tribunale ar putea fi inchise in mod echitabil si transparent.

Sub juramantul mandatelor de parlamentarii de la 300 ce asigura acum o noua lovitura de stat asupra legilor organice, administrative si sociala juridica, in acordarea unui spor de transparenta legislativa si institutii ce elaboreaza politicile publice mai putin credibile pentru spalarea mai mari acte de coruptiei la nivel inalt. Anticorupita si anticoruptiei acest concept politic este pe cale de dispartiei în contextul românesc  de ce ca nu mai se doreste lupta  asupra fragerului împotriva agenții și agențiile guvernamentale care au deschis numai contracte pentru afacerile de coruptiei cu povara fiscala.

Influenta vadita a corpului penalilor in treburile sistemului judiciar este tot mai viciat ., care aduce mari atingere asupra sistemului de drept romanesc si mai ales ale statului de drept in materie de drepturi, libertati fundamentale in contextul politic european. Insa coruptia se afla in mana in mana cu saracia si lipsa serioasa de strategii de incluziune sociala din partea factorului politic. Cei care ar trebui sa reprezinte statul de drept in tara asta ar trebuie sa organizeze noi  anchete politice si sa nu mai incalce tot timpul statul de drept si lovitura grasa asupra drepturilor omului.

Constituția nu are putere legitima sa demita procurorii si in special sa faca ordine in casa magistratii  asupra producerii noi lovituri de stat de tip mafiot. Condamnatii penali cu probe solide si cu imaginea publica amprentata ar trebuie sa lase luptele politice in arena politica si nu in treburile judiciare in sistemului juridic. CEDO a condamnat Romania de peste 28 de ani, din cauza factorului politic ce are ritmului legilor proaste si exprese politice de guvernare , ce poate astfel condamna pe Romania la puterii penale extinse a statului a fost facuta de o evidenta mai lunga a dezvoltarii sistemului politic al penalilor si vis penitenciare. Fapt, ce statul a preluat puterea politica din ce in ce mai mult pentru lupta dupa interese si privilegii, este de reparcat bineintele, falimentul independenței umane, si care sunt pe mainile sale, si el nu ajuta respectiv la modernizatea si dezvoltarea fundamentului sistemului de jurisprudenta. Pentru 2018, marea criza politica  a descris slaba politica economica ce prevede in Programul de guvernare ale celor multi, car e vor numai puterii si iar puterii pentru reducerea democratiei si democratiei directe. Problema saraciei si coruptiei in continuare nu are  un tratament si bolile se afirma pe arena politica si fac numai decese politice si decese de boli contagioase asupra actului de guvernare .

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !