PSD 29 LA SUTA, DE LA 45 LA SUTA, ALDE 3 LA SUTA DE LA 8 LA SUTA, SI PNL 29 LA SUTA

 

Un nou sondaj de opinie si operat de opinia publica in Romania, arata ca marele partide politice si din aria guvernamentala se afla sub 30 la suta, la alegerile electorale din 2018.09.6-7, SI mai ales in alegerile regionale ci privind desemnarea si trimiterea de noi eurodeputati romani in Parlamentul European.

 

PSD de la 45 la suta, daca mai are 29 la suta, in toata Romania. PNL de la 20 la suta, la peste 24 la suta, cu venirea lui Crin Antonescu, ar putea ridica partidul spre 29-33 la suta, la alegerile europene din 2019/mai. PSD nu mai are de loc lideri sa uneasca partidul si sa aduca ceva produse politice la made Romania in cadrul aliantiei PSD-ALDE, astfel incat partidele de azi la guvernara si sub guvernele ale PSD-ului, au pierdut contactul cu alegatorii.

Alte partide politice. USR-cu Dan Nicusor se vede la un credit electoral de 17 la suta, iar actualul lider al USR-Ardeal, are in continuare 10 la suta, pentru alegerile regionale din Uniunii Europene.

ALDE de la 8 la suta merge spre 3 la suta. Noi partide politice de genul Romania 100, nu are mai mult 1 la suta. Sunt mute partide mici ce se unesc intr-un scor nesemnificativ pentru aria de alegerilor europene, deoarece prezenta la vot,  fiind tot mai mica si care ar putea sa fie mai mult de 30 la suta, pentru prezenta totala in masa.

De ce au pierdut peste 20 la suta PaRTIDUL lui Ion Iliescu si lui Mircea Genaa din viata politica alui Liviu Dragnea (PND), pentru ca nu au de loc carisma , au gestionat criza porcina tot mai lipsita de capacitatea de a strange toate focarele din 2017, iar acum se afla o lupta pe viata si pe moarte in PSD, intre liderii de la BUCURESTI, si mai ales liderii din jurul liderul lor ai penalilor cu grave probleme mari penale si schimbarea regimului democratic si multe proteste civile la adresa sistemului judiciar din Romania. Cert e ca sunt doua tabere politice ce vor sa rupa partidul PSD-, cat se poate de repede, pentru ca acest partid a venit la guvernare sa nu isi onoreze de loc paleta de promisiuni electorale si mai ales isi bate tot mai mult joc de proiectele mari de infrastructura mare si mica, din bani europenei.

PNL se afla inca in opozitiei fata de PSD-alde, IARdreapta politica din Romania nu are de loc lider politic si mai degraba se afla pe gratis cu multe partide mici, ce nu se ridica la un scor electoral 4 la suta. La alegerile de stat, in anul 2019, PNL se imbraca la alegerile de stat cu Klaus Iohannis ce ar un scor electoral de 20 sau 33 la suta. Iar pentru testul cel mai mare se ridica si se rupe de acum marele partid al mafiei politice transpartincie si a mai creat un alt nou partid politic de stanga, pe modelul DEMOS din Spania, daca mai are circa 30 la suta. Politica guvernamentala e tot mai stufoasa si produce multa birocratiei si multe acte grase ale afacerile de coruptiei si promovarii deasemnea, tone de abuzuri desupra violari drepturilor omului , prin multa sclaviei severa politica si mai ales comerciala de tip feudal. Romania, are nevoie de liderii politici cu multa carisma si care sa nu mai fure de bani din taxele si impozitele tuturor oamenilor, cum se intampla azi cu marile evenimente sub guvernarea PSD-ului cu concerte de milioane de euro, clientela selectiva si cumiterie penalilor .

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor