PROTESTELE IMPOTRIVA MAFIEI POLITICE STATULUI IN STAT SUBLINIEAZA NEVOIE DE UN NOU GUVERN

 

Protestele impotriva statului mafiei politice in stat si cimentat sublinieaza nevoie de un nou guvern pentru guvernare democratica. Protestele au fost tot mai multe si care sunt impotriva statului in stat al mafiei politice moderne si criminalii penalii care au capturat statul ca pe buna lor afacere politica despre adevarul cel mai crunt din centrul-stanga de azi la guvernare . Analizele politice din urma protestelor impotriva Guvernului PSD-ALDE care este un stat in stat asupra statului roman evidentiaza nevoiea adevrului foarte trist despre loviturii de stat si care azi avem mineriada Dragnea Tariceanu care este o boala politica asupra intregii clasei politice.

 

Sutinerea a doua proteste destul de mari cu sute de mii de demonstraztii in marele orase si plus Piata Victoriei este o acceptare de factor in plus, pentru alegerile anticipate pe care Guvernul Dragnea si Republica criminalilor din dintr-o viata domestica politica a promovato si sponsorizat pentru Romania. Romanii intelectualii din varful tarii, apoi alte clase sociale, au luat parte la manifestatii civice in partea de jos, astfel in esenta , de doi ani sunt numai proteste anti-guvernamentale impotriva aceelesi probleme politice grave din aceeasi circumscritie electorala, deoarece nu exista de loc dezbaterii si deciziile sunt luate doar pentru a servii clinetii politici la guvernarea administrativa locala si centrala.

 

Din 2017, au fost foarte multe proteste politice si demonstratii tot mai multe in special in Bucuresti, unde au participat peste 10 milioane de romani, iar in anul 2018, Diaspora a organizat cel mai mare protest de strada unde jandarmeria a comis foarte multe abuzuri impotriva protestatarii din Capitala, deoarece Guvernul era impotriva astfel de proteste de strada impotriva politicilor publice anti-guvernamentale. Despre Guvernul PSD-ALDE care de cand a venit prin adunarea parlamentara si care au majoritatea parlamentara sa guverneze a creat numai guverne politice ce azi sunt contestate de peste 10 milioane de romani cu drept de vot.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !