PROTESTELE DE STRADA SUNT TOT MAI MULTE PRIN ROMANIA

Protestele de strada sunt tot mai multe pentru Romania, din partea milioanelor de romanii cu drept de vot, pentru Salvarea Rosia Montana, din partea partidelor private de la guvernare, care vor sa isi vanda din nou din bogatiile tarii noastre, pentru ridicarea crizelor financiare la cele mai mari cote.

Partidele private si parlamentare, printre care PSD-ul si PNL-ul, promoveaza in continuare vanzarea bogatiilor tarii noastre si naturale, la anumite firme clientele de partid, astfel insa romanii au observat ca in continuare guvernul Ponta 2, este pus sa vanda din economia nationala la zona de criza financiara.

Proiectul Rosia Montana pe care garanteaza Guvernul USL 2, cu o majoritate parlamentara solida la nivelul Parlamentului, au trimis Parlamentului proiectul de lege ale partidelor private de la guvernare, care este construit in numai bataie de joc la adresa statului roman si intereselor nationale ale Romaniei.

Pe fondul, cresterii de noi proteste de strada, in Capitala si in alte orase mari din prin toata Romania, mesajele protestatarilor difuzate in spatiul public, nu au redus din renuntarea proiectului Rosia Montana sa nu mai fie adoptat de circa 450 de parlamentari, de la guvernare.

Milioane de tineri vor ramane alaturi de tara lor mama, precum Romania, in continuare pentru anti-proiectul Rosia Montana, promovat de regimul USL, prin mass-media din Uniunea Europeana, care proiectul Rosia Montana, nu creeaza milioane de noi locuri de munca si de rimul cresterii economice, deoarece se vinde din averea nationala ale tuturor romanilor, la o singura firma privata, si statul roman nu mai are cu ce sa garanteze sa lanseze noi banii pe piata economice si sociale din Romania, unde sunt peste 80 la suta, dintre locuitori care au cele mai mici venituri de sub 200 de euro, din partea vanzatoriilor de tara, de la guvernare.

Antonescu si Ponta de la USL, nu renunta la proiectul Rosia Montana, pana nu participa milioane de romanii cu drept de vot, pentru continuarea pana la capat, cu peste 450 de parlamentari, care voteaza pentru ,,exploatarea zacaminetelor naturale de la Rosia Montana prin folosirea cianurii” pentru caderea regimului USL, si alegeri anticipate.

Peste 130.000 de persoane care proteseaza in continuare in strada, in tara lor mama, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, au protestat din nou, in numar tot mai mare, cu peste 20.000 de bucurestenii in Capitala, si cu extindere prin toata tara, potrivit organizatoriilor care vor sa salveze Rosia Montana, de la cel mai mare jaf economic si ecologic din viata Romaniei.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro