PROTESTE FOARTE MARI DE LUNGA DURATA

Peste 30 de persoane din comuna Pungeşti, din zona Vaslui, sunt în continuare în cea mai mare greva foamei, în semn de protest pentru anti gazelor de şişt, anti exploatării resurselor naturale de către clientela politica din cadrul USL, dar şi faţă de jandarmii din Vaslui, care păzesc hoţi să vândă aurul din perimetul României.

Manifestaţii  sunt în continuare în stradă şi în greva foamei la gura Sărbătorilor de iarnă 2013, care Direcţia de Sănătate Publică din Vaslui, nu acordă niciun fel de asistentă medicală şi socială pentru persoanelor care sunt cuprinse la vârstele de 50-60 de ani, la zona de greva foamei împotrivă gazelor de şişt în continuare.

 

Numai cinci persoane au renunţat la greva foamei, dar protestatarii care au fost în cea mai mare grevă foamei, vor relua greva după Anul Nou în continuare.

 

Pentru 25 dintre protestatarii au rămas în greva foame, de peste opt zile lucrătoare, dar românii au nevoie de îngrijire medicală de urgentă, din partea statului român, deoarece nu mai au proteine în corp, de peste 500 de ore, dar autorităţile publice locale, refuză să acorde asistentă medicală prin perfuzii cu glucoză.

 

 

În anul 2013, au fost peste 300 de proteste de stradă, precum economice, politice şi împotrivă gazelor de şişt sau exploatării aurului din perimetul Rosei Montană, de către partidele private din cadrul USL, care au numai vânzătorii de ţară, la vârful României, şi fură prin lege în continuare, toate bogăţiile din inima pământului românesc de la divinitate, deoarece România să fie în viitor, cel mai mare slugă la coloniile internaţionale.

 

La protestele de stradă din zona României, au foste peste trei milioane de persoane de la toate grupurile de vârste, împotriva regimului USL, care prevede în programul de guvernare politic, numai vânzarea tuturor creşterilor economice la zona privată, după ceia să vină cu tăierea pensiilor şi salariilor sau să crească toate taxele şi impozitele la maximum din lume.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro