PROTEST MARE AZI IN STRADA

 

 

Protest mare azi în strada, împotriva proastei guvernări Ponta 3, din partea celui mai nou partid de centru dreapta(PMP), care a organizat cel mai bun protest politic fata de problemele romanilor, privând scăderea masiva a locurilor de muncă şi reducerii creşterii economice pentru reducerea nivelului de trai. Greva locurilor de munca care sunt zero locuri de munca de înaltă calitate si sigure, pe piaţa muncii din Romania, se află din cauza guvernului Ponta 3, cu clientela lui politică de adunături de partide private de sub 1 la sută, astfel încât nu lucrează la programele speciale, privind generarea de milioane de locuri de muncă şi bine plătite, de care are nevoie viitorul României, pentru noua generaţiei de tinerii romani.

 

 

Romania Tuturor Românilor nu mai are nevoie de mult timp, de guvernul Ponta 3, deoarece nu ii place munca economică şi socială, pentru creşterea problemelor mari din zona economică şi sociale, care persistă în viata tuturor romanilor din aceasta ţară, cu cel mai  corupt guvern, prin clientela politica de la partidele private si care vor în anul viitor, alte noi măsuri de austeritate, pentru căderea nivelului de trai, cât mai jos, pentru 20 de milioane de romanii cu drept de vot. Romania are nevoie de la politicienii romani, de milioane de noi locuri de munca pentru viitorul al României.

 

 

 

Presedintele PMP şi candidatul pentru alegerile prezidenţiale din 2 si 16 noiembrie 2014, Elena Udrea, a organizat  cel mai mare proteste de stradă, împotriva prostei guvernări marca PSD, deoarece este unul dintre cel mai incompetent şi plin de corupt guvern din clubul Uniunii Europene, împotriva reducerii locurilor de munca şi zero infrastructură economică şi pentru anul viitor. Regimul Ponta 3, prevede multă sărăcie de lux, prin lansarea poverii fiscale mai înalte, pentru anul 2015, deoarece nu are creşterii economice, din lipsa de viziune economică asupra problemelor fundamentale care sunt în toată infrastructură economică, precum reducerea masivă de proiecte şi lipsa de programe speciale, pentru dezvoltarea şomajului în rândul tinerii romanii şi pentru relansarea sclaviei severe, în rândul romanilor cu fără locuri de munca, în continuare.

 

Romania nu prevede societate modernă, deoarece toate valorile ce tind să fie orientate către schimbare, progres, inovaţie şi reationalitate economică, prin prosperitate economică şi al nivelului de trai, au fost reduse de către Guvernul PSD, prin lansarea programelor anti economice şi anti populare, precum lipsa de milioane de locuri de munca de înaltă calitate şi sigure, şi căderea creşterii economice cu 2 la sută, pentru anul 2014.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro