NOU PROTEST IN PARLAMENT

Deputatul PDL de Satu-Mare(PDL) Andreea Paul, a protestat in Parlamentul Romaniei la adresa Guvernului de centru-stanga(USL), deoarece este responsabil de slaba guvernare care a lansat in exclusivitate cea mai mare inflatiei de peste 10%, in anul 2013, din clubul Uniunii Europene, pentru cei peste 8 milioane de romanii care sunt fara locuri de munca in continuare din Romania.

Noul Prim-Vicepresedinte al PDL, Andreea Paul, a organizat un protest in cadrul Parlamentului, înainte de şedinţa de plen a Camerei Deputatilor, care democratii-liberali, coordonta de liderul al grupului PDL, au instalat pe holul Camerei Deputaţilor, un banner de 19 metri pătraţi pe care era inscripţionată piramida tuturor alimentelor şi procentele cu care s-au majorat produsele alimentare sub guvernarea USL, in continuare.

Cei peste 18 milioane de cetatenii romani, au cea mai scumpa mancare din clubul Uniunii Europene, din cauza ca Romania, are cea mai mare TVA la mancare din import si din productia interna din tara noastra. Salariul minim pe economie este cel mai mic de sub 200 de euro, pentru peste 15 milioane de romanii cu drept de munca si de vot, din cauza cresterii tuturor taxelor si impozitelor care sunt de peste 250 la numar.

După amplasarea bannerului a venit pe hol deputatul PDL Andreea Paul, in fata tuturor jurnalistilor, care sunt acreditati de catre Parlamentul Romaniei, si care a sustinut o mic conferinta de presa, despre puterea de cumparare a romanilor care este tot mai slaba din cauza cresterii inflatiei de peste 10%.

„După 11 luni de guvernare USL, românii nu au primit niciun leu în plus la salariul mediu pe economie. Banii pe care îi primesc în buzunar în medie pe lună sunt de 1553 lei, identic cu salariul mediu net din luna aprilie 2012, ultima lună de guvernare a PDL”, a spus Andreea Paul pe hol.

Ea a venit şi cu două coşuri de alimente de baza pe care erau inscipţionate majorările de preţ, pe care le-a dus în sala de plen, la prezidiu.

Andreea Paul a luat cuvântul şi în debutul şedinţei de plen, acuzând, pe un ton ridicat, faptul că preţurile s-au majorat foarte mult, creşterile fiind de 12% pentru lactate, legume – 40%, fructe – 5%, grâu şi pâine – 40%, cartof – 82%.

Preşedintele de şedinţă, democrat-social(PSD) Viorel Hrebenciuc, a tratat în mod ironic demersul democrat-liberalilor şi pe cel al Andreei Paul, el întrebând-o pe aceasta, după ce a luat cuvântul de la tribuna Camerei Deputaţilor: „V-aţi uşurat, doamnă?”.

Totodată, Hrebenciuc l-a ironizat şi pe viceliderul de grup PDL Gheorghe Tinel, pe care l-a întrebat, după ce acesta intervenise în apărarea Andreei Paul: „V-aţi liniştit?”,

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro