PROGRAMUL DE GUVERNARE NU ADUCE NIMIC

Programul de Guvernare al Guvernului PSD 3 in anul 2018, nu aduce de loc investitii pentru Romania si aduce noi crize politice si economice.

Majoritatea parlamentara care a prezentat recent un Program de guvernare pentru Romania nu are de loc proiecte serioase si durabile. Lipsa proiectelor de guvernare la guvernele locale, infrastructura grea si lipsa fondruilor europene , pentru anul 2018, vor fi zero. O tara din Uniunea Europeana are parte la guvernare de 30 de ani, de unde sunt numai politicieni penali si de unde vine la guvernare numai partide politice penale Romania nu este d eloc guvernata de guvernanti si este un stat al mafiei politice si al clienteli politice persoanele.

Bugetele locale sunt tot mai mici pentru ca nu exista de loc invetsitii de orice fel, o buna parye de locuitori ai tarii noastre au plecat la munca in toata Uniunea Europena, iar Romania nu mai are d eloc forta de munca din cauza partidelor politice care nu produce d eloc proiecte serioase pentru modernizarea nivelului de trai si calitatea vietii. Promovarea coruptia si saracia severa, sunt slogane politice din partea partidelor guvernamentale si lipsa de securitate sociale si siguranta cetatenaului, in raport cu educati nu exista.

Guvernul PSD nu oferta d eloc transparenta publica pe unele proiecte care sunt in circuit intern, nu exista d eloc proecte avand lipsa serioasa de programe de modernizarea infrastructurii de starzi si drumuri europene care nu au fost de loc asfaltate. Mentinerea crizelor guvernamentale si lipsa de consens in arata guvernarii arata ca nu ca Guvernul PSD 3 Nu are de loc capacitatea politica si vrea sa aiba numai putere politica totala. Astazi, Romania nu are de loc drumuri, are lipsa de milioane de locuri d emunca noi, se locreaza in sectorul privat pentru firmele private si straine, deci, acest Guvern al PSD/ALDE, nu are de loc priecte de reabilitarea prin modernizarea statului romanesc, ci priveste numai afaceri de coruptiei cu liderii de afaceri de la multinationalele. Programul de guvernare cu care a castiga o majoritate parlamentara de lipsa de capacitatea politica de guvernare pe zona economica si sociala, dupa ce s-a declarat a fi un guvern al laptelui expirat din magazine.

De asemenea. lipsa de modernizarea cailor de cresteri economice din fonduri europene duce Romania la mai rau, pentru ca se poate. Nu s-a construit niciun kilometru de autostrada si nu exista promisiunii politice de sprijinirea mediului de afaceri cel romanesc. 

Nu a fost de loc realizate investii in toate unitatile de invatament, inclsuiv in astfel de scoli si pe programe europene.Nu se se face de loc constructii publice si locuinte sociale pentru milioane de romani care dorm pe marile bulevarde din Romania. Dilema este ca avem prea multa putere politica acordata unui singur partid politic si care a fost de 25 de ani la guvernare, pentru apararea coruptiei, apararea sclaviei comerciale si trafic de carne fie cu resursele umane, pentru legalizarea prostititiei politice si penală.

 

www.ziarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !