PRODUSE DE NOI

,, Învață -i și pe oameni să gândească despre ce ar trebui să facă pentru viitorul al acestei țării,,. Multă muncă pentru nimic bun în care forța de muncă prin sistemul de învățământ, care joacă un rol foarte important în a da noi repere umane, care să ridice tot mai în sus această tară, dacă se vrea într-un adevarat, să se facă ceva mai bun și de folos. Este multă muncă în sclaviei severă și care se manifestă și are depozite mari în societatea umană, de azi și pentru mâine, este unul din cele mai importante domenii în care sînt atrase astăzi în sfera de a distruge se este mai bun, adică resursele umane. 

 

Munca de azi nu se mai învăță prin învățare și prin multă manipulare de toate genurile, ceea ce se face ca muncă să nu fie niciodată productivă și să fie tot timpul cu venituri minore. Nu se mai produce ideii noi productive și însușire de noi cunoștințe nu mai sunt în consumul de bunuri de azi spirituale și numai în formă materiale.

 

Munca lor este tot mai ieftină și care nu asigură o funcționare mai productivă a resurselor umane și își găsește expresia în creșterea de produse expirate din punctul de vedere uman, și lucrătorii cu creșterii de slabe venituri, în creșterea beneficiului.

 

Chiar din punctul de vedere al eficienței economice, învestițiile de capital în dezvoltare resurselor umane, nu mai reprezintă o sursă de motivare și de integrarea lor pe spera de investiții în inovare și de cercetare al mijloacelor de avansare în altfel  de domenii de creșterii economice productive și cu efecte rapide asupra culturii umaniste de indiferent de ce are el ca sursa de gîndire sau ca element fundamentat, creare unui altfel de om sau al omului. Investiții în oameni, nu mai este un sindrom al cunoașterii omului prin investiții. De aceea nu se mai vrea să se mai facă investiții durabile și de solidaritate socială, pentru că ducem lipsa în toate zonele ai mediului rural și urban, de oamenii care să gândească pentru toți oameni.

Toate partidele politice și private, după gust și miros, sunt partide pentru contacte noi de afaceri de corupție, nu sînt partide care să fie pentru dezvoltarea capitalului macro social și sînt pentru macro economice personale, deja cunoscute, căci aceste cunoștințe, acestă mafie politică și vampiri lor și viermii lor și în animale sociale, sunt pe ordinea zilei, de zi, nu ca un bun de a face ceva și de a lăsa în urmă substanțe chimice otrăvitoare asupra poporului român.

 

Dezvoltarea omului natural, nu mai reprezintă o prioritate de dragoste umană, a forței toatele de muncă(prin care noi înțelegem că suntem oameni să facem ce este mai rău și nu să muncim să facem ceva mai bun în întreaga populație aptă de muncă din toate sferele vieții societății). Suntem astazi și pentru tot timpul oamenii,doare purtători de nume și de vârste, în rest nimic productiv în a cunoaște fenomenul de om ca latură spirituală și care nu mai are niciun grad de comunicare directă cu funcțiile spirituale.

 

Noi doar cheltuim mai mult cu consumul nostru de peste 90 la sută, din venitul național al României, pe mijloacelor de împotriva investiții învățământul public și a creșterii, de degeaba avem oamenii care vor sa făca ceva pentru că nu vor alții să făca ceva mai mult pentru pătura toată socială. Munca lor nu asigură nimic bun pentru a face ceva și pentru funcționare mai productivă a resurselor umane și își găsește în creșterea slabă de creștere economică și care nu va fi niciodată productivă să genereze milioane de noi locuri de muncă de înaltă calitate și sigure. Avem, nevoie de locuri de muncă de prima mână, în toată România, pentru milioane de oameni mai de bună calitate și care să lucreze pentru această tara și care este al lor și nu acelor care sunt o energie negative și acumulată de o asemenea forța de a face oameni vechi prin munca lor de lipsă de  investiții în oameni.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!