PROCESUL DE POLITICĂ MODERNĂ ESTE NECESAR ÎN ROMÂNIA

 

Procesul de politică modernă este necesar în România, deoarece actualul regim politic şi guvernarea ciolanelor de lux, nu prevede reforme economice şi politice, de înaltă calitate şi sigure, de care are nevoie România pentru românii. În cadrul procesului de dezvoltare politică modernă, trebuie să cuprindă politică de jos în sus, astfel încât românii să beneficieze de cea mai curată guvernare şi eliminarea penalilor din procesele de guvernare politice, din cele trei puteri fundamentale ale României.

Majoritatea dintre actori politici au condus această tară către cel mai mare rău, din toate reformelor politice de pe această lume, cu Efectele politici negative şi care sunt subminarea economiei şi vânzarea românilor la cea mai ieftină muncă, fizică şi intelectuală, deoarece românii nu prea au politicieni de bună calitate politică. Deci, elitele politice în clasa politică, reprezintă un procent minor, din partea politicienilor care nu sunt membri de partide private, şi sunt vocii puternice ale dezvoltării democratice, de bună credinţă.

 

Cel mai mare partid şi care nu poate fi reformat, din cauza că sistemul lor politic este tot mai corupt şi avid de putere politică privată, au organizat tot timpul, când s-au văzut la guvernarea ciolanelor de lux, prin cele mai mari lovituri de stat, cu accente economice, precum vânzarea resurselor naturale pe nimic, resurselor umane pentru a fi sclavii păcatului şi ale firmelor fantome, care nu asigură contracte de muncă şi nu sunt plătitoi de taxe şi impozite, la ambasadorii cresterii de profit, adică lucrătorii lor.

 

Averea poporului român, a fost vândută pentru cresterea sclaviei şi corupţiei masive, precum petrolul şi gazele naturale şi energia economică, metalele preţioase, sau alte metale valorase care sunt nestimabile din punctul de vedere financiar, sau milioane de terenuri agricole sau păduri tăiate în mod abuziv, au fost privatizate în cel mai rau mod de proces antidemocratice, care prevede ca noile generaţii, să fie sclavii şi cu fără locuri de muncă în viitor în  România.

 

Acest guvern de infractori şi plin de penali şi cu dosare penale, au redus masiv procesul de politică modernă de care are într-un adevăr România, are nevoie din nou, pentru că a fost demis grav în timpul alegerilor din anul 2014, trebuie dat drumul şi făcut o nouă construcţie politică în Parlament, pentru că nu se poate să fie la puterile poporului român, un guvern care a fost cel mai dur învins si care a încălcat drepturilor fundamentale ale românilor, prin cenzurarea procesului de votare, ,,număr mic de urne de votare” la românii de peste hotare.

 

România nu are nevoie de un Guvern care să fie producător de poverii fiscale şi are nevoie de un guvern care să muncească la abolirea crizelor financiare, care pătrunde cu fără milă la milioane de românii. Românii au ajuns cei mai mari sclavii ai pactelor politice şi prostituatele Europei, se datorează în exclusiv din partea Guvernului al partidelor private şi nu al României-.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.