PROBLEMELE SOCIALE AU AJUNS SA GUVERNEZE FOARTE BINE IMPOTRIVA ROMANIA

 

Problemele sociale a ajuns sa guverneze tot mai puternic impotriva Romaniei de la primul razboi mondial, iar politizarea saraciei si cea mai salba economia de tara dintr-o tara din Uniunea Europeana, a devenit un prag electoral foarte mici pentru dezvoltarea si atragerea unor agenti economice ce sunt cu miliarde de euro in conturile starine.

 

Segregarea saraciei sociale si economica a atins iar cele mai vulnerabile cote alarmante si contribuie la polarizarea saraciei extrem pe toate nivelurile, fiind boala penalilor de lux, pe agenda publica si prevazuta in normele publice foarte onorata ca masura politica din cele mai mare program de guvernare.

Iar actuala criza economica si lipsa de guvernare ale finantelor si bugetare a configurat si a decis la propagarea socialista de nazista sa devina foarte periculoasa, pentru cele mai mici venituri la milioane de romani cu  cele mai mici, si chiar un rau voit. Cele mai multe categorii sociale cu cele mai mici venituri si chair zero sunt in forma de avansare pentru a deveni victimele ale regimului Dragnea si clientela de persoane penale. In contextul lipsei de modernizarii si sacralizarea statului roman la norme si valori traditionale, saracia de toate partidele politice si lipsa de viziune si  crearea de institutiile publice sa functioneze la gradul ridicat de saracie extrema , in randul copiilor de la state, si mai ales tinerilor de peste 20-34 de ani, cu fara o pregatire socio-profesionala, sunt victime alte traficului de crima organizatiei atat pe piata muncii si cat in laboratoare de centre medicale cu medicamentele extrem de proaste si extrem de scumpe pe piata economica.

Lipsa de crearea institutiilor filantropice sociale de prima mana, voluntariatul si mai ales solidaritatii ale prezumntitiei, a devenit o geometrie politica perversa. Lipsa de cadrele politice si de liderii puternici in arena politica interna, nu scursuri umane de la afacerile de coruptiei ce sunt expresiei coruptiei si saraciei de toate nivelurile. Responsabilitatea statului roman si sa sustina cu maxima interese nu doar ce ce arunca la propaganda manipularilor sa creeze produse casnice si bunuri expirate sa patruna mai cu semna mai multa saracie in toata Romania, iar oamenii saraci sa devina si mai saraci si oameni bogati sa devina si mai bogati, prin cresterea inflatiai coruptiei politice periculoase ce este un cerc vicios.’

 

Ultimele rapoarte de Tara pentru implementarea politicilor structurale, si privind egalitate de gen si coruptia publica , arata cele mai feminizate date care sunt  la locul lor, deoarece categorii de pensionarii si tinerii au grave probleme ordinare cu privire la lipsa de venituri si mai ales nu au de loc banii de mancare si lipsa locurilor de munca la sate, este o problema ce scoate Romania din cadrul Uniunii Europene.

Peste reforme sociale am mai vazut si nu au fost de loc introduse de loc in Programul de Guvernare 2016-2020, de peste 20 de ani, de actuala majoritate parlamentara ce au produs peste 20 de guverne penale si peste 2000 de elite politice penale si care sunt certate tare cu legea si se considera ca statul roman este o umbrela pentru protectia penalilor pentru functii publice in Executiv si in Parlament.

100 milioane de romani cu fara de loc ajutor din partea partidelor politice penale si care nu se deosebesc de loc cu alte partide politice din sistemul politic, decat care fura mai mult din taxele si impozitele oamenilor si din toate bunurilor publice ale statului de drept.

Programul de ajutor umanitar guvernamentala nu se ridica d eloc in picioare sa ajute pe foarte multe milioane de romani ce sunt victime ale violnetei economice si crizelor financiare si care solidaritatea intre generatii nu exista sa fie cultivata. Cresterea saraciei si coruptiei a fost un sindrom al mafiilor penale si care au sustiut in mod direct saracia si agentii economiei sa nu aduca de loc politicile publice pentru eliminarea saraciei si sclaviei politice . Foarte multe guverne produse penale si bunuri de consum sunt in gospodariile romanilor, au fost livrate si difuzate prin intermediul posturile tv-c care un post de publicitate se ridica la peste 1 miliarde de euro pentru 10 minute.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.