PROBLEMELE ECONOMICE NU AU PLECAT SUNT IN CONTINUARE

Problemele economice din viaţa României, nu au plecat şi vin în continuare prin viaţa românilor, deoarece circa 10 milioane de romanii cu drept de vot, sunt acum cu fără locuri de muncă în ţară lor mamă şi tată, din cauza partidelor private, care au vândut toate resursele naturale ale României, precum petrolul şi aurul de la Roşia Montana, pentru cele mai mari probleme financiare sau alte noi crize economice şi sociale mai mari din lume.

Peste 75 la sută, dintre romanii au cea mai mare sărăcie la negru, printre ei, astfel însă ritmul şomajului rămâne cea mai mare problemă economică şi socială, de lungă durată şi durabilă în toată România. Peste 65 la sută, dintre romanii cu drept de vot, sunt foarte îngrijoraţi de locurile lor de muncă de slabă calitate şi nesigure în continuare.

 

Pentru 70 la sută, dintre romanii din România, mai consideră că creşterea preturilor de pe piaţa macroeconomice aduce cele mai mari probleme economice, şi reduce în bloc creşterea economică pe viitor, deoarece nu mai sunt romanii cu putere de muncă la zona microeconomice care să aducă dezvoltare economice şi sociale, de care are nevoie România acum şi nu mâine.

 

Nu se vrea dezvoltare economică şi în anul viitor, deoarece motorul economic este foarte gripat, cu creşterea taxelor şi impozitelor locale şi naţionale, de peste 30 la suta, din partea actualei majorităţii parlamentare de peste 2014, la suta, din partea partidelor private, printre care PSD-PNL-USL, pentru lansarea de o nouă criză economica şi sociale în economia privata în continuare.
România are cea mai mare boală economică şi socială de pe piaţa muncii, pentru că sunt oferte de muncă tot mai nesigure şi foarte reduse, faţă de cererea care este extrem de mare, şi nu acoperă nici la 10 la sută, din cererile de muncă pentru creşterea economică care va merge la zona de noi crize economice mai mari şi cu multă sărăcie mai mare în viitorul economic al României.

 

 

 

Cetăţenii români se simt tot mai rău în propria lor ţară mamă şi tată, având în vedere că majoritate dintre politicienii de la partidele private de la guvernarea executivă şi legislativă cu peste 500 de mandate, nu lucrează pentru ţara lor şi lucrează la vânzarea tuturor resurselor naturale din sub subsolul tarii noastre, pentru ca mafia politică să fie prin procesul de guvernare în cadrul USL-ului, prin legalizarea tuturor bogăţiile ţării la clientela lor politică de partid.

 

Peste 200 de proteste de stradă, au avut loc în anul 2013, din partea românilor, care protestatarii au protestat în număr foarte mare pentru anti-gazelor de şist sau anti-aurul din perimetul Roşiei Montane, aşa cum au vândut vânzătorii de ţară de la partidele private de la guvernare şi petrolul, la o firma de partid, ca după ceia milioane de romanii să fie propii sclavii în propria lor ţară din cauza politicienilor de la guvernare, care se îmbracă foarte scump şi se vând foarte ieftini, pentru promovarea crizelor economice la fără mila în viata tuturor romanilor în viitor.

 

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???