PRIVIND NOU POLITICĂ DE GUVERNARE FOARTE JOS

 

Privind actualul guvern al partidelor private de slabă calitate politică la toate procesele de guvernare comună, şi care produce efecte negative asupra milioanele de românii cu drept de vot, prin schimbarea votului către toate partidele de centru-dreapta, care sunt adevăratele partide la alternativa politică actuală.  Actualul guvern este la guvernare din cauza ca are cel mai mare partid al baronilor de partide, şi care pătrunde în toate actele guvernamentale economice şi sociale, şi care adoptă măsuri împotriva infrastructurii economice.

Prin actuala majoritate parlamentară şi foarte diversificată, şi care a lansat cel mai slab guvern împotriva cresterii economice şi al nivelului de trai, prin mările taxelor  şi impoziteor cu peste 50 la sută, pentru reducerea masivă ale investitiilor şi găuri în bugetul statului român, va fi sancţionat foarte dur la alegerile prezidenţiale.

 

Guvernul al partidelor private şi cu fără niciodată viziune economică şi socială, pe termen lung, fără responsabilitate şi lipsă de maturitate intelectuală economică, care să apere şi interesele ţarii, nu prevede din păcate România, din partea regimului PSD, în anul 2014. Majoritate dintre actorii politici şi care mai cred că mai poate să modernizeze electoratul la vot, din partea partidele de la putere, se înseală, deoarece au zero crestere economică pentru locurile de muncă mai bune, de care are nevoie toată România.

 

Partidele de centru-stâng(PSD), au fost mai buni la guvernare pentru oamenii de afaceri şi foarte mult împotriva românilor cu drept de vot. Lupta politică pentru alegerile prezidentiale, care ar trebui să fie cu teme sectoriale economice, care ar putea rezolva criza economică şi socială, nu este principala preocupare ale produselor politice de la partidele de guvernământ, deoarece se ocupă cum să arunce miliarde de euro, din bugetului de statului, pentru ca în anul 2015, România să fie în cea mai mare criză economică.

 

Opinia publică consideră că degradarea totală politică actuală este promovată ca fiind ca o criză politică de lipsa de maturitate politică din partea actorii politici, pentru istoria politică ai României în secolul 21. Partidele de la guvernarea şi politică şi lipsă de stabilitate politică, consideră că după alegerile prezidenţiale, ca Guvernul Ponta 3, va pleca de unde a venit cu toate partidele pline de baroni şi de 1 la sută. Realitatea obiectivă ale politicii actuale, în ultimele zile, la mass-media se vede cea mai mare manipulare din partea partidelor de la putere, care influienţează mass-media pentru o comunicare cu cetăţenii mai slabă şi cu fără dezbateri politice, de ce sunt alegerile prezidentiale în România din anul 2014.

 

Regimul PSD, nu vrea să creeze locuri de muncă mai reale şi sustenabile, pentru a mării salariile şi pensiile ale tuturor românilor, neavând nivelul cotizărilor la fel, astfel încât să plece din mediul rurale şi urbane, alte milioane de românii în speciali tinerii, , care sunt pe drumuri şi cu fără nici sură de venit din partea nimănui, la muncă în afara României. România sub mandatul politic al PSD, nu a reuşit o crestere economică prin cresterea nivelului de trai şi cresterea poverii fiscale de care nu avea nevoie actuala recesiune economică, pentru anul 2015.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???