PRIN CEEA CE FACE ACUM

 

Prin ceea ce face acum, PSD demonstreaza inca  o data ca doreste sa avem o tara foarte saraca, cu milioane de romani cu zero venituri, care sa nu aiba locuri de munca la stat si nu cu oameni care sa activeze in piata muncii. Rezultatele guvernarii este ca sunt orasele in care sunt primarii penalii s care PSD-ul nu este de loc afectat. Fondurile din impozitele pe venituri si divident  sunt de peste 30 la suta, din bugetul de stat , iar orasele vor fi discriminate.

 

Clientela de partide penale au drepturi si privilegii mai mari din banii pe care Guvenrul ii promoveaza in acest demer, aparand totodata de fat, comunitatea penalilor de lux, iar unde nu sunt primarii cu dosare penale vor avea bugetele taiate. Vom avea orase marginalizate si foarte saracite fara parcuri industriale, fara acces la internet, fata de loc investitii si mai ales locuri de munca. .

 

Nu putem vorbi despre predictibilitatea si egalitatea de sanse si tratament egal intre culorile politice, , iar primariii se vor transforma , intr-o clasa politica de milogii, iar PSD-ul si ALDE   spernad ca mai poate cumpara noi primarii, pentru a avem stabilitate politic.a. Nu putem admira ca existe independente de bugetul central, nu putem afirma ca exista independenta sistemului judiciar si libertatea opiniei publice, independentei inspectiei judiciare.

 

Valul de migratii de primarii dintr-o tabara la guvernare din opozitie , ar putea sa coste peste 11 milioane de euro, suma pe care primarile mari din tara  o pierd, iar ca dreptul ca PSD-ul sa cumpere persoane publice si primarii de la PNL si alte partide, este de faptul ca este inclus in Programul de guvernare, acesti banii sunt la kilogram de carne politica de culoare rasa galbena, este o dovada ca partidele de la guvernare se ocupa cu lucruri tot mai usoare si inutile.

Este o revulotie fiscala generata de inegalitatea si multa discriminare ce face PSD-u, deoarece Primaria Cluj pierde peste 260 de milioane de lei, iar primaria Alba pierde 20 de miliarde de euro, primaria Arada peste 34 de miliarde de euro, cu o populatie de 160.000 de persoane.Craiova si Primaria Sectorul 5,au primit peste 600 de milioane de lei, cat pierde si toate primarile de mai sus. De astfel, efectele guvernariii dezastruoase ale politicilor PSD va deranjeaza pre mult ca se machiaza cu culori prea rosii. ? In acest sens, investitiile publice s-au redus cu peste 450 de miliarde de euro, milioane de noi locuri de munca sunt zero in Romania in continuare.

Pentru ca nu avem o guvernare pe profit si din punctul de vedere ale promisiunilor electorale, reprezentantii majoritatii parlamentare din ciclul penalilor de toate soiurile, au mai dat o noua lovitura pe tema bugetul de stat in anul 2018, adica noi scumpiri la energie electrica si gazele naturale cu peste 40 la suta.

Referitor la cresterilor salariale in masinaria administartiei publice centrale si locale, in momentul de fata se fac analize in acest sens, ceea ce exista decalaje mari de venituri.Este de vazut care vor fi politicile publice si ce proiecte de dezvoltarea regionala economica vor fi implementate de regimul PSD si ALDE in Romania lor feudala .

zIARULvIITOR.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!