PRIMUL GUVERN DIN ANUL 2018 FACE ALT GUVERN

 

Potrivit ultimului guvern, unul dintre obiectivele guvernului PSD pentru anul 2018 este sa vina mai repede la guvernare cu alt guvern, dupa ce milioane de romani sunt in mediul rural cu zero venituri si nu isi gasesc de loc locuri de munca si au parte de cele mai mici venituri , daca au parte de un loc de munca. Rata somajului in zona tinerii in anul 2018, este de peste 30 la suta, chiar cea mai mare din Uniunea Europeana. Guvernele PSD si alte partide ieftine nu vor sa creeze de loc locuri de munca pentru toti tinerii romani din toata Romania, deoarece milioane de romani nu sunt cu carent de partid din partea PSD care azi se afla la guvernare.

 

Prevederile Programului de guvernare spune ca este cel mai nou program de guvernare ,,2016-2018,, astfel Programul de guvernare face noi schimbari de guvernare in structura de guvernare executiva. Au fost operate noi majorari fiscale asupra Codului Muncii cu noi taxe si impozite tot mai multe, nu pentru reducerea somajului si pentru cresterea somajului la negru. Programul de guvernare din partea bugetului de stat in anul 2018, vine cu noi taxe si impozite fiscale, iar, investitiile straine nu sunt de loc la guvernare in anul 2018.

 

Va fi un nou program de guvernare cu un alt guvern alternativ de guvernare. Au fost modificate legisaltia fiscala , Codul de procedura pentru firmele in faliment si pentru milioane de firme cu capital strain si nu capital romanesc. Nivelul salariului minim pe brut pe tara ar trebui sa fie la un nivel de trai cu 10 la suta, de peste 2000 de bani, iar Guvernul PSD prin programul de guvernare favorizeaza aparita saraciei extrema,  din partea mediul de afaceri care nu achite de loc taxele si impozitele cu ocuparea fortei de munca  si care oricum este foarte ieftina si care se cere multa munca si lipsa de demnitatea umana la toate firmele din sectorul economic.

In plus, toate promisiunile electorale ale Guvernului SI partidele PSD nu prevede adoptarii promisiunilor electorale, deoarece se face mai multa politica de partid de cat se lucreze pe piata politica interna. Bugetul de stat in  anul 2018, este un buget de stat foarte greu si periculos, nu prevede de loc statul bunastarii sociale si mai ales ofere foarte multe forme de discriminare pe scara avansata. Ccrestere economica in anul 2018, este stipulata la 3 la suta, iar cresterea salariilor si pensiilor la milioane de romani este de fapt reducerea nivelului de tari cu peste 40 la suta. Energia si gazele naturale si servicii economice si cresterea preturilor la rat la alimentele de baza au fost indexate de catre Guvernul PSD prin intermediul programului de guvernare cu peste 70  la suta, efectele perverse sunt noi crize economice durabile si criza politica de azi de acum la guvernare.

 

www.Ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !