PRIMELE PARTIDE ÎN SONDAJELE ELECTORALE ÎN CONTINUARE

Primele partide în sondajele electorale în continuare, din partea tuturor partidelor parlamentare care sunt pe arena politica pro-europene sau anti-europene în continuare, pentru alegerile europene din 25 mai 2014, şi din Romania în clubul Uniunii Europene, vor avea în viitorul legislativ european 32 de parlamentarii.

Partidele de centru-dreapta, sunt foarte multe pe arena politică europeană şi în continuare cu 7 milioane de voturi din partea romanilor cu drept de vot, în schimb ce partidele de centru-stânga, prevede sub 3 milioane de voturi, la alegerile europene din 25 mai 2014.

 

PSD are credit electoral de 29 la sută, la alegerile europene din 25 mai 2014. PMP are credit electoral de 17 la sută, fiind cel mai tânăr partid de centru-dreapta. PDL are credit electoral de 23 la sută, fiind un partid mai de dreapta. PNL 17 la sută şi în creştere, deoarece a scăzut când a fost la guvernare cu PSD, care nu au adoptat măsuri de redresarea economică. PRM are 12 la sută, fiind în continuare în creştere foarte rapida.

 

PDL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europene, iar PMP  fiind pe a doua poziţie, urmată de UDMR, şi ulterior de PSD cu partide de 1 la sută, potrivit BEC-ului, care deasemenea PRM fiind pe locul şase şi pe ultimul loc PPDD, care nu se cunoaşte ce scor electoral prevede pentru alegerile europene din 25 mai 2014.

 

Alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, va aduce pe toate partidele parlamentare la realitatea politică curentă, având în vedere că unele partide politice şi private, lucrează foarte mult pentru clientela politică de partide private şi sunt împotriva măsurilor economice şi sociale la dezvoltarea României în continuare.

Romania va avea şi 8 candidaţii care vor candida ca independenţii la alegerile europarlamentare aceştia chiar reprezintă o alternativă politică la actualele interese ale romanilor, pentru că nu au în spate partide private pentru clientela politică de extinderea ciolane de lux, pentru o mai mare adunătură de partide private.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro