PRESA DIN ROMANIA VA AVEA REDUCEREA DE PUTERE

 

Presa din România va avea cele mai mari reducerii de puterii, privind noul Cod Penal, care este o nouă slugă politică din partea clientelei politice din sub partidele private de sub 1 la suta, din actuala majoritate parlamentară.Vrea ca să fie mai rău, pentru toată presa, dar având în vedere că puterea politică, lucrează tot mai mult, la reducerea de libertatea de exprimare din toată zona mass-media, deoarece organele de presă, să fie controlate de actuala politică din toate punctele de vedere politice, şi care să pună sub labele politice drepturile de la libertatea de exprimare pentru presa care gândeşte liber şi respecta această meserie de organele fundamentele ale democraţiei.

 

 

Presa opoziţiei în cătuşe, deoarece această dictatură politică de slabă calitate politică democratică, vrea să monitorizeze toate anchetele care le efectuează organele de presă din România, de la nivel local şi naţional. Acesta e ,, adevărată democraţie” a pumnului non-comunist din gura PSD, pus în gura presei libere din partea celui mai corupt guvern din lumea asta, care se preface că lucrează în această tara. Adunăturile de partide private care curge din regimul PSD, asupra presei pentru adevăraţii ziariştii care îşi iubesc meseria şi nu se vând pentru partidele private de la ciolane de lux, sunt obligaţii, prin amendamentele PSD-ului, să pună cenzură cu forta, pentru anchetele penale care sunt în curs de extindere din partea Ministerului Public.

 

În plus, organele de presă, dacă redactează mai multe informaţii şi face propria anchetă jurnalistică, asupra dosarelor care sunt pe rol, şi care sunt anchetaţii persoanele publice, ajung după gratii după noile modificări ale Codului Penal, care se modifică după fiecare putere politică, după alegerilor parlamentare.

 

Amendamentul cel nou din Codul Penal, nu respectă statul de drept şi pune în pericol anchetele care sunt în vigoare, deoarece la art 13. Dezvăluire, fără drept, la informaţii publice din partea unui dosar care prevede multă corupţie pe domeniul public şi în timpul mandatului de lucrător de înalt funcţionar al satului român, nu mai au caracter public, astfel ancheta penală este cenzurată şi eventual inculpatul să nu fie condamnat la închisoare. Mai grav este dacă un judecător sau un politician de pe scena politică, face afaceri cu satului roman, prin clientela politică de partid, şi o anchetă jurnalistică prevede dezvoltarea adevărului în timpul serviciului, prevede pedeapsă cu închisoare de la 2 şi 5 ani, pentru ca a relatat o stirie despre mânările politice ale politicienilor sau judecătorilor.

 

Dictatura este tot mai mare asupra organelor de presă, care nu au contracte cu statul român, arată că în România, meseria de drept la informare publică, este pusă tot mai mult în pericol din partea regimului PSD,  care este tot mai avid de putere şi putrede de corupt pe domeniul public, asupra statului român, şi cu efect foarte grave, pentru unele organe de presă, care se consideră că presa este câinele care apară democratia din România, în continuare. România nu are democraţie parlamentară ci de dictatură guvernamentală arbitrary juridic şi care manipulează parlamentul de 600 de parlamentari, pentru a programa tot mai bine frauda masivă alegerilor prezidenţiale, care să influienţeze asupra electoratului din România.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro