POTRIVIT GUVERNULUI NU SE AFLĂ LA GUVERNARE PENTRU TARA

 

Vrem un guvern nou şi care să guverneze pentru oamenii, deoarece din punctul de vedere al guvernarii, actualul Guvern nu guvernezeă cu reforme economice şi sociale. Opinia publică cere de foarte mult timp, un nou guvern de factură economică şi care să fie cu viziunii de guvernare economică si investitii serioase, in  toate domeniile economice ai infrastructurii de modernizarii Sectorului public. Nu avem cresterii economice si nici locuri de muncă, deoarece Guvernul Ponta 4, nu produce reforme reale, in domeniile de baza ale economiei de relansarea economică prin generearea de locuri de munca de prima mana.

 

Actorii politici de la guvenare si cu partidele politice de 1 la sută, pentru guvernarea persoanlă, prin lipsa de atragerea fondurilor europene in baza de afacerilor europene, nu vor să atragă fonduri europene, pentru dezvoltarea infrastructurii economice si socio, astfel încat ca modernizarea agriculturii rurale, să fie cu fara producatiei de cresterii economice si zero noi locuri de munca, deoareare nu sunt proiecte de tara si europene, pentru sectorul agricol în Romania. Este o crestere economică care nu guvernează cu programe de guvernare si se află împotriva creșterii economice şi noi locuri de muncă.

Pentru Guvernul PSD, nu vrea să fie cu programe de guvenare sociale, în materie fiscală, în domeniul mediului, şi clasei mijlocie, care a fost distrusă, de catre actualul regim, din motive pur-electorale, si nu din motive economice. Guvernarea baronilor de la grupurilor parlamentare si pline de penalii, nu vor să aducă un nou Guvern, care să fie cu programe reale si viabile, din punctul de vedere economic, al nivelului de trai.

 

Avem nevoie de a face noi programe de guvernare din afacerilor europene si de atragerea de noi investitorii strategici, prin deschiderea Sectorului industrial, care aduce oferte de munca si un cadru economică la zona progresului economic, si abolirea evaziunii fiscale care este acum sportul national, din partea partidelor private de la guvernarea baronilor. De ex: industria energiei si otel-minerit, care aduce locuri de munca, de buna calitate, la circa 10 milioane de persoane in mediul rural, şi care acum sunt cu fara locuri de munca, din cauza Guvernului de factura politica tot mai copt la coruptie, si cu fara viziune de guvernare. Deci, oamenii au nevoie de o sursă de venit, asa cum este firesc normal si din punctul de vedere ale umanitatii.

Programul de guvernare prin regimul social-liberal, adică PSD, a redus foarte sever, invesitiile private si cele care erau pentru extinderea si moderniarea economiei, pentru  noi cresterii de taxe si la cresterea evaziunii fiscale, pentru ca romanii cu drept de vot, să nu plătească povara fiscală, şi sa fie tot mai scumpe si cu găuri masive in bugetului de stat, din partea guvernul cu fara programe de guvernare economică şi  la actualitatea economică reală.

Zero infrastructura de transport și energie sunt domeniile, care nu sunt guvernate de actualul Guvern, care vrea numai poverii fiscale, şi coruptie masivă,  pentru guvernarea personală, si afacerilor de coruptei si sclaviei severe, din partea programului sau de guvernare, de la toate partidele private si nedemocratice la guvernare.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro